Normal vagin dar daca stai sa analizezi bine constati ca nu cuprinde tot organul sexual feminin
Pai normal ca o persoana nu o poti cunoaste pe net. Si e trecatoare cea exterioara pentru ca timpul schimba fizionomia omului. Ceea ce vei iubi tu va fi sufletul.Ma refer aici la faptul ca e posibil ca atunci cand vei incepe sa umbi cu o fata poate o vei face pentru cum arata iar dupa vei ramane pentru ce este ea
Partial adevarat. Dar asta nu inseamna ca o babuta este urata. Ea nu poate fi placuta de un tanar de maxim 25 de ani doar pentru ca e trecuta de vreme, dar mosnegutul ei o poate iubi. Eu iti arat babute superbe, si bine ingrijite... Vezi? Asta e greseala tineretului. Ca are alta logica fata de cei putin mai de dinainte sa zic. Daca si eu am riduri pe frunte sunt urat? Mvai ce-ti fac tu fata tu... Am sa te pedepsex Grav!
Da nu am zis ca o babuta e urata. Eu am refeream ca nu e ca una de 20 de ani oricat de ingrijita va fi. Si ridurile nu fac neaparat o persoana sa fie urata. Ele sunt dovada unori ani de experineta, a dieritelor trairi etc.
Si niciun pedepSEX ca e post
In stilul asta ma pun eu la somn inaintea ta
Iar e post? Cum sa fie post?! Oi fi eu ateu poate.
Pai acum urma sa-ti spun ca-mi pica ochii in gura.
Scuze de deranj draga, ce sa-ti zic, esti si rea cu mine acum. In loc sa-mi multumesti ca ti-am tinut companie tu ma certi ca te retin. Bine bine... reao. Am fugit in pat. Stinge PC-ul si hai si tu. Te astept cu un pahar de ceai rece...
Pup pe obrajori. Sau pe frunte. Sau pe gat.
Sau pe...
/me a adormit... zzZZZ
Faza cu postul e doar o scuza penibila. Si nu m-am luat de tine absolut deloc. Faceam referire la faptul ca tu trebuie sa dormi ca ai spus mai devreme. Ar trebui sa apreciezi ca imi fac griji pentru tine! Si multumesc ca mi-ai tinut companie daca asta vroiai sa iti spun
Dubios ca am raspuns aseara si nu a aparut
Scula=penis
bujie,cheie franceza, piulita, surub, filet= vagin
Sper ca te-am ajutat, e o morala din aceasta scriere.
tal4556 întreabă:
Constantin200787 întreabă: