Mister Onur face glume ) nice )
Azi chiar am un vibe fain. So!
Țin la glume. )
Nu știu de ce, dar indienii ăștia, colegii mei de vagon, m-au binedispus.
Viva India! )
Ruladele din păcate nu m-am atins de ele. ) Una am lăsat-o acasă pentru ai mei și una am luat-o la BM pentru mine și PufulețiGratis. Asta așa în cazul în care vă întrebați pe aici, pe unde umblu eu de nebună, înainte de Anul Nou. Mă duc să mă distrez cu miss Pufuleți a mea. I-am pregătit și cadoul și rulada.
Dar da, azi nu am mâncat nimic și deja am dat pe gât o Cola, un Fanta și vreo 3 sandwich-uri, că muream de foame. Apoi am murit de cald. De la indienii ăia focoși. )
Sper că nu mă pune să cenzurez ceva ăștia de pe TPU ) că încă simt acel vibe și acea endorfină ce-mi străbate, inima, venele și capul și ceva mai jos de abdomen. )
Parcă și gândurile mi-au luat-o razna, de când i-am văzut pe acei indieni. Numai la ei îmi stă gândul acum. )
Dar s-au evaporat. Why?!
Dumneavoastră știți cel mai bine Doamnă Parakeets. Aveți grija de sănătatea Dumneavoastră.
Nu mai râdeți de mine, domnule Gabi )
Totuși nu e logic o dată ce adresez întrebarea, că nu am de unde să știu?
De aceea și întrebarea. Chiar dacă vă surprinde. E abia a 5 sau a 7 oară când merg cu trenul. )
Deci nu aveam de unde să știu dacă există și Wi-Fi. Voiam să mai țin de date. Dar aia e. Oricum stau pe date. )
Pai depinde de tren, ca in cam orice situatie. Te urci in tren, scanezi dupa retea, si vezi de ai noroc au ba.
"Scanez după rețea"?
La ce vă referiți?
Explicați, vă rog.
Te duci in WiFi la telefon si vezi ce retele ai disponibile...
Mindfulness întreabă: