| Cscern a întrebat:

În urmă cu două seri, am ajuns de la muncă cu două ore mai devreme și mi-am prins logodnica în pat cu un alt bărba. S-a lăsat cu bătaie. Eu i-am tras ei un pumn peste față și am aruncat-o în fosa septică și a decedat la scurt timp așa că, am căzut de comun acord cu amantul ei și le-am explicat anchetatorilor că noi am am chefuit împreună toți 3 iar ea a ieșit afară subit la o țigară, s-a dezechilibrat și a căzut în gol în fosa septică iar acum îmi este frică să nu cumva să iasă adevărul la iveală pentru că nu suport ideea de a intra la închisoare. Între timp, am aflat că azi dimineață cel cu care logodnica mea m-a înșelat a fost găsit spânzurat la marginea satului unde noi locuiam, în condiții suspecte. Doar atât pot să vă zic deoarece sunt mă aflu într-o stare fizico-psihică alarmantă și știu că eu, personal, l-am lăsat după incident pe acest tip lângă pădure, cu căruța, el fiind într-o stare avansată de ebrietate, la fel și eu. Problema este că în drumul lui către casa părinților lui, îmi aduc puțin aminte că eu i-am tras cu coada de la topor în cap și a sângerat iar de acolo nu mai țin minte absolut nimic, nu știu de ce. Îmi este frică de ce e mai rău. Ajutați-mă, vă rog din suflet, cu un sfat!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Troll!

Poveste de 2 lei, inventata si ireala!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă povestea ar fi reală, ai posta-o aici, cu riscul de afi identificar ca să faciapoi 20 de ani de închisoare, chiar dacă ești anonim? Nu. Sfatul este să mai citești și să începi să scrii nunvele polițiste.

| SilentRain a răspuns:

Troll lvl 0

Întrebări similare