Eu de exemplu nu am modele, însă în schimb am persoane pe care doresc să le depășesc.În fiecare persoană văd ceva care îmi place, și acel ceva doresc să îl posed și eu, dar intr-o cantitate mai mare.Nu știu dacă e bine să ai model sau nu, fiecare are opinia să, după părerea mea e ok să ai și în model atit timp cit dorești nu să fii ca el în tocmai ci să te poți coordona, orienta după ceea ce este frumos și ce nu.Nu degeaba se spune fă altuia ceea ce ai dori să îți facă și el ție(așa mai filozofic, nu știu ce m-a prins filozofia acum).
De 2 zile ma chinui sa invat "All of me" la pian si nu imi iese
Tu?
Trebuie sa ai rabdare. Eu sunt ok. Nu stiu cum am dormit ca am gatul amortit...
Ce rabdare, cred ca ma las iar
Nasol cu gatul... Ai avut o noapte "grea"?
Eu încerc să iau de la cei din jur ce-i frumos, ce îmi place, și într-adevăr am câteva modele, dar nu duc chestia asta la extrem. Cred că este de mare ajutor să urmezi anumite exemple în viață, până să devii tu însuți un exemplu.
N-am idee in ce pozitie am dormit. Daca il misc, ma doare!
Nu ai voie sa te lasi.
O alta intrebare. In momentul de fata crezi ca sfaturile pe care le-ai dat pana acum au ajutat pe cineva in asa masura in cat sa te considere un model, orarecum.
Nu ma las, doar ca o sa incep facultatea e saptamana viitoare si... nu mai apuc sa mai cant
Ma apuc de sala
Nu, eu personal nu cred că am făcut asta. Și totuși, poate am făcut-o. Am dat câteva sfaturi persoanelor care mi-au cerut asta, dar nu știu exact în ce măsură i-a influențat.
Nu am un model în viață. Alții încearcă să mă copie!
Ce model să am de la tipele de la școală care îndeasă în coșul de gunoi cât mai multe absorbante? Azi dimineață erau pline.
Sau băieții care mănâncă în oră? Mai bine nu!
Este corect si ce spui tu.
Dar in viata trebuie sa fi tu. Iti creezi propriul film, fara sa depinzi de nimeni.
Daca iti place de cineva...sau daca te inspira cineva, doar atat. Dar nu trebuie sa faci tot ce face acea persoana, sa fi imbracat ca ea, sa gandesti ca ea. Modelul tau in viata ta ESTI TU!
Si apropo. Modelul meu in viata sunt eu.
Prin model inteleg o persoana pe care o admiri. Deci cred ca e normal sa ai modele, nu în sensul în care încerci sa ii furi viata persoanei respective, sa devii ca ea, ci în sensul în care ea te ajuta sa fi mai bun, ma refer la persoanele care te schimba. Dar aici nu includ și modelele negative.
Tu cati ani ai? Scuze ca intreb, dar mentalitatea ta pare frumoasa
Hello!
Eu nu pot spune ca am un model dupa care ma ghidez.
Totusi exista anumite persoane carora le "invidiez" doar anumite calitati.
Nimeni nu este perfect, de aceea nu vreau sa copiez vreo persoana.
Eu am multe "modele" dar nu vreau decat cateva insusiri de la fiecare.
Ex: frumos ca y, inteligent ca z, intelegator ca x.
Sunt asa pentru ca nu conosc persoane care sa le aiba pe toate 3 si sa fim seriosi... nu cred ca exista persoane perfecte pentru toata lumea.
Mereu o sa existe hateri, oricat de "perfect" ai incerca sa pari.
Este doar parerea mea.
Succes!
Nu am un model, nu vreau să fiu eu,, copia,, ci originala. Funda, te rog. Ca îți dau foc la casă.
anonim_4396 întreabă: