DoarBogdan
| DoarBogdan a întrebat:

In viata este bine sa ai un model? Si daca da, voi ce model aveti?
Eu unul sunt de parere ca nu ar trebui sa ne facem viata dupa cineva daca vrem sa traim povestea noastra. Si ma gandes ca mai sunt persoane care vor sa traiasc obisnuit, oare acele persoane au un model?
Am vazut diferite peersoane cu diferite concepte si ma gandesc ca poate incearca sa para altcineva si sa devina ca acel cineva, in mare.
Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| FrumusicaSufletista a răspuns:

Eu de exemplu nu am modele, însă în schimb am persoane pe care doresc să le depășesc.În fiecare persoană văd ceva care îmi place, și acel ceva doresc să îl posed și eu, dar intr-o cantitate mai mare.Nu știu dacă e bine să ai model sau nu, fiecare are opinia să, după părerea mea e ok să ai și în model atit timp cit dorești nu să fii ca el în tocmai ci să te poți coordona, orienta după ceea ce este frumos și ce nu.Nu degeaba se spune fă altuia ceea ce ai dori să îți facă și el ție(așa mai filozofic, nu știu ce m-a prins filozofia happy acum).

87 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan explică (pentru anonim_4396):

Bine zici.

Răspuns utilizator avertizat
| Mnup a răspuns:

Le colecționez laughing

DoarBogdan
| DoarBogdan explică (pentru chiftelutacrocanta):

O sa il cunosc eu pe RAY si o sa iti spun big grin

DoarBogdan
| DoarBogdan explică (pentru FrumusicaSufletista):

Profund big grin
Si asta am facut mereu altora. Si uneori ma intreb daca merita. Nici nu isi aduc aminte de mine...

| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

Inspiraţia eventual şi modul de a trăi, dar gândirea e a fiecăruia în felul său. Aşadar pentru mine Regele Solomon e o mare sursă de inspiraţie şi admiraţie pentru mine!

| FrumusicaSufletista a răspuns (pentru DoarBogdan):

În schimb tu îți aduci aminte de ei:d.Pai poate și ei își aduc aminte de
tine doar ca tu nu știi, așa cum nici ei nu știu ca tu îți amintești de ei cîteodatăhappy

DoarBogdan

Asta nu stiu sigur happy

| AdrianVoicu a răspuns:

Eu sunt propriul meu model (plin de defecte ).

DoarBogdan

Eu popular? laughing
Stai calm man. Tu ai fost aici de dinaintea mea. Intrebarile tale sunt foarte tari.

DoarBogdan
| DoarBogdan explică (pentru AdrianVoicu):

Pai fiecare om este plin de defecte, doar ca pun in evidenta ce conteaza... presupun.

| R0R0 a răspuns:

Ei bine, e ok sa ai anumite modele in fata, sa inveti din greselile altora, ca sa nu gresesti si tu.Dar exista, bineinteles, si riscul de a renunta la propria persoana, la originalitate, la unicitate.
Nu e bine sa copiezi pe cineva, dar te poti inspira din viata lor.

| minrest a răspuns:

Nu poti sa ai un model in viata, pentru ca nu ai cum sa cunosti suficient de bine persoana pe care o iei ca model, deci este ceva iluzoriu. Cred ca cei ce urmeaza un model nu au incredere in ei, si atunci urmeaza ceva deja acceptat de ceilalti in persoana modelului.

| ἶῆfἶῆἶƮყ a răspuns:

Da, pentru mine modelul perfect e Isus love struck

DoarBogdan
| DoarBogdan explică (pentru ἶῆfἶῆἶƮყ):

Iisus...

| ἶῆfἶῆἶƮყ a răspuns (pentru DoarBogdan):

rolling on the floor asta e a doua oara cand ma corexct, pai nu conteaza happy Pe roaman e Isus

DoarBogdan
| DoarBogdan explică (pentru ἶῆfἶῆἶƮყ):

Da. Adica Iisus este doar unul. Atata timp cat avem credinta in el este foarte bine happy

| RagnarokR a răspuns:

Da, e bine. Asa ai un frau. Model nu inseamna idol, sau ceva pe care copiezi, ci ceva care iti serveste drept exemplu.
Desigur ca am un model, as avea mai multe, dar unul predomina.

Oamenii cenusii chiar daca au un oarecare model, nu au capacitatea de a-si depasi conditia. Sunt inradacinati in monotonia vietii. Vei ramane uimit sa constati ca lor li se pare foarte ok sa duca o viata de gandac.

DoarBogdan
| DoarBogdan explică (pentru RagnarokR):

Ce model au acei... oameni?

| RagnarokR a răspuns (pentru DoarBogdan):

Gandacii: dorm, "muncesc", mananca, dorm, - cerc inchis

DoarBogdan

As vrea sa transform toate cercurile din lume intr-o simpla linie. sad

Nu poti pentru ca ai nevoie de un inceput si un sfarsit.

DoarBogdan

Cercul nu are inceput si nici sfarsit. Linia are.

Exact

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

E bine să ai un model, dar nu până la identificare.
Exemplu negativ. Unii își iau model pe Isus până la a-și provoca stigmate pe corp, ca la crucificare.