Unele parti ale corpului au deja alte denumiri, niste sinonime, nu cred ca are sens sa le si spun, in fine chiar daca l-ai denumi din penis in altceva tot acelasi lucru e nu cred ca ar avea un sens sa le gasesti alte denumiri.
Plus ca deja au alte denumiri in alte tari unde se vorbesc diverse limbi spre exemplu noi romanii spunem mana iar americanii ii zic "hand", ai inteles tu ideea.
A corpului TAU, corect
Capul (sfecla, telina)
-ochi (masline) nas (morcov_) gura (ardei) creier (tarante/graunte)
Gat (paine-franzela)
Trup(balon)
Membre (patrunjel, pastranac)
Organ genital (carnati)
Nu am gasit denumiri pentru organele interne
Vei lua Premiul Nobel cu siguranta
Uhm. nu. Pentru ca atunci cand iti vei da nume propriilor tale organe si te vei referi la ele in fata altor persoane, acele persoane nu te vor intelege. Inclusiv doctorul. Bine, poate el va intelege daca ii arati cu degetul.
Toate obiectele, inclusiv organele au nume general valabile pentru toti membrii unei comunitati pentru ca acestia sa se poata intelege. Daca fiecare ar denumi dupa cum il taie capul tot ce il inconjoara, cum ar arata lumea. Si asa exista destule probleme de comunicare si cand avem cuvinte general valabile.
P.S. Apropo, ce naiba fumezi?
Daca e asa, putem sa ne intrebam de ce toate lucrurile au o denumire si nu alta.
Am crezut că faci din el un vegetarian, dar tu i-ai pus și produse de origine animală.
Da-i bice! Esti liber sa faci ce vrei. E corpul tau pana la urma, iar schimul doar unor mici denumiri nu cred ca il vor afecta. De curiozitate: Cum ii vei spune inimii?
anonim_4396 întreabă: