Din 1 decembrie sunt pe liber, nu mai am serviciu, din cauza crizei si naveta nu o pot face din cauza fetitelor mele, si serviciul anterior, era la o firma la mine in sat dar criza,,, e drept k ma si plictisesc, am sa ma gandesc, are dreptate Zazutotea, decat sa pierd timpul degeaba mai bine castig 1 leu, fie el cat de putin si nu e vorba k imbogatesc pe altii, nu trebuie sa gandim asa, joaca cine vrea, niciodata nu se stie, poate castig k la alte concursurii am mai castigat oricum la 6 din 49 saptaminal merg pe varianta simpla 5 ron
Raspuns pentru anonim:cand am vazut ce premii sunt, sincer mai bine joc la euro bingoo ca sunt premii bune si poate am noroc, ca la unele concursurii in trecut am mai jucat si am castigat, sa alerg pe sate pentru 100 euroo, e ca-am nasol, mai bine joc si cine stie poate am noroc
Catre raspunsul anonim: am facut un juramint, daca voi castiga premilu cel mare am sa ajut oamenii i, in special cei care au rate la bancii si la sora mea mai mica o locuinta,
Catre raspunsul anonim sau marius din sighisoara: mi-ai amintit de un banc ca ion care era ceva de genul : sa rugat toata viata la d-zeu sa castige la loto, si la final a primit raspunsul " cumpara bilet"concluzia este avem sanse fiecare daca " cumparam bilet"
pentru raspunsul anonim sau mai bine zis pentru cel care se ascunde dupa un anonimat :daca nu stiam sa scriu, nu aveam o diploma de 12 clase si afla, ca in clasesele primare am fost premianta, dar ma grabesc, cand tastez si mai pap litere
Si inca ceva anonimule : daca eram o proasta si o analfabeta la 29 nu aveam 10 ani vechime pe cartea de munca si am lucrat si muncitoare si telefonista ultimii 2 ani, faza e ca ma grabesc uneorii si tastez repede si pap litere; si ete na sa gasit un anonim sa ma corecteze pe mine ca pe net e plin de asa zici istetii dar in realitate ...pa pa
din pacate asta e viata, totul este o farsa, asta e si motivul pentru care nu am acceptat sa mai vand taloane si nu stiu de ce am impresia ca acest joc se va sfarsii repede, nu pot sa zic mai multe dar atunci cand am fost la interviu la la cazinoul metropolis, era nemultumitii ca se vinde prea putine bilete
Ptr Ahaaaaa :, eu sunt din timisoara, dar voi continua sa joc si la bingo si la 6 din 49 aapppp daca castig ceva va anunt iar daca nu va impartasesc din experienta mea
Ptr raspunsul anonim; exact asa gandesc si eu ca si tine, poate, poate, iesim din crizaa
Ma bucur pentru tine anonimule, sper sa am si eu norocul tau, cred ca te-am vazut la tv esti din alba? oricum felicitarii ceau
Asculta anonimule cred ca i dreptate dar nu inteleg de ce nu ai cont pe saitul asta, de ce esti anonimm? si eu ma intreb oare biletele ajung la bucurestii? dar cum ziceai speranta moare ultima, poate poate, repet, joc si la bingo si la loto in continuare merg pe variante simple dar joc
Buna, Jan si eu m-am gandit sa joc on lain, dar am vazut in trecut in cadrul emisiunii bingo metropolis, cineva din spania(roman) cumparase taloane on lain, si nu primise mailu de comfirmare ca cumparase acele taloane, decii... nimic nu e sigur...nu stiu ce sa zick, eu cumpar de la taraba taloane, si le cumpar martea, sau miercurea, deoarece am inteles ca transporturile urnelor se face vinerea, si sa am speranta ca ajung prefer in zilele alea sa cumpar taloane, bafta Jan pup
De cumparat se vor cumpara taloane pentru ca din cauza saraciei multi spera sa se imbogateasca peste noapte. Am un prieten care se ocupa de transportul urnelor cu taloane, daca ia aia te referi, si de castigat se castiga. Acum e alegerea ta, daca ai variante mai bune normal ca alegi altceva.
Eu am jucat saptamna trecuta la bingo si am luat si saptamana asta 3 bilete, desi multe cunostinte ale mele inclusiv cei care au postat un comentariu aici au spus ca taloanele nu ajung la bucuresti ci sunt aruncate! E ultima oara cand mai joc, eu sunt din hunedoara, apropo!
Sunt de acord cu voi, is niste sarlatani!
Buna, eu sunt in italia si sincer eu am sunat acasa ca sa imi cumpar taloane. Raspunsul este da, se vo cumpara multe bilete. Totul depinde de cum vor organiza concursul.Parerea mea este sa introduca mai multe premii, evident mai mici si variate. Cu criza cu care n-e confruntam in ziua de azi lumea mai spera si in astfel de jocuri.
Parea mea? Niste HOTI. Din pacate s-a nascut o noua GENERATIE DE PROSTI, care pe deasupra mai traiesc si intr-o perioada in care visele se vand cel mai bine. (a se intelege SARACIE CU LUSTRU). S-a uitat deja vechiul BINGO la care biletele erau aruncate pe sub poduri si arse prin diferite locuri.CUMPARATI FRAIERILOR.Imbogatiti pe smecheri. Mica voastra bruma de bani PTR. BURGHEZIA ROSIE.. Va meritati soarta.
Coincidenta? Nu se poate! …. E prea groasa! Nu se poate! in lumea jocurilor de noroc nu exista ',, COINCIDENTE" NUMAI DACA DACA JOCUL NU E CINSTIT SI SE TRISEAZA! Cum se poate ca si la prima emisiune din 27. 09 d-na Grigor Ana din ARAD Sederhart sa castige un premiu de 1000 ron si la editia din 04. 10 aceeasi D-na Grigor Ana din jud Arad loc Sederhart sa fie extrasa la concursul telefonic si sa castige 55000 de ron? si cum se poate ca din arad sa fie asa de putini castigatori( DE EXEMPLU EU AM CUMPARAT 100 DE SERII DE AMBELE DATI- idiotul de mine…) si din hunedoara ( orasul natal al Ralucai Lazarut) sa fie 4 castigatori la concursul telefonic? AM sa fac reclamatie la opc, si voi trimite mail-uri la toate posturile de televiziune cu aceea,, presupusa coincidenta" ca sa stie toata lumea ca NU E UN JOC CINSTIT!
narcisa_1032 întreabă:
LisaJulie întreabă: