| mihaa a întrebat:

Incepe un nou concurs euro bingo metropolis, ve-ti cumpara taloane? intreb ca am o oferta de colaboare si nu stiu daca va cumpara oameni taloane si sincer e si oferta slabuta, ma refer la banii si banii de benzina k ma deplasez pe sate e din comisionul meu si acela impozabil k 2/100, avantajul e k programul il fac eu si pot sa ma ocup de familie, fete dar e slabuta oferta, eu de exemplu joc la loto de 3 ani saptaminal joc varianta simpla si nu am castigat nimic dar, am speranta, voi mai aveti incredere si speranta in jocurile astea? ve-ti cumpara taloane?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Decat sa stai acasa si sa pierzi timpul mai bine incerci, mai ales ca orarul este flexibil si te poti ocupa si de familie. un castig cat de mic, este mai bun decat nimic. uite ca vorbesc si. n rime.mult succes si fii perseverent/a

54 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara lumea!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am inceput sa iau taloane si multa bafta tuturor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu, sincer, sunt incantat de jocul asta si as incerca si eu o colaborare cu ei dar nu stiu cu cine sa iau legatura. Daca ma poti ajuta in sensul asta iti las id ul meu: dann_srl.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jocul acesta este o pacaleala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oradea a fost todeauna defavorizata la astfel de jocuri, multi renunta la a mai cumpara bilete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am cumparat taloanele si am speranta, ca intr-o zi se va face soare si pe strada mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o mare pacaleala acest joc metropolis nici macar nu ajung toate taloanele la bucuresti asta am vazut cu ochii mei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ii fu... in gat pe toti smecherii astia care inca mai gasesc fraieri sa le vanda vise.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu mai joc...si la loto si la bingo...laloto am luat ceva bani la noroc iar la...bingo am luat bingo ...tot e ceva nu? stii ca m_am bucurat cu fetita mea? A fost un moment placut.Asa ca incearca .nu se stie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as cumpara dar sunt in anglia, am vazut ca se castiga bine...succes in continuare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din Anglia, Ana-Maria.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am incredere pentru ca si eu am bagat la bingo si nu mau gasit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata nu am avut incredere in jocurile de noroc pentru ca banii castigati degeaba sunt tot pentru cei care au prea multi. C. D. D.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cumparat se va cumpara ca oamenii sint optimisti si visatori dar... din pacate sint prea putini castigatori si noi sintem prea multi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil intr-o zi vei castiga baftahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde si cum poti sa le cumperi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspuns. anonim are mare dreptate nu stie nimeni ce se intalpla cu toate biletele daca vrem sa castigam ceva praf de bani mai bine jucati pe ceva fiabil 6/49 sau asa ceva pentru ca o bucata de hartie nu o arata nimanui daca o baga sau nu in urna asa ca s-ar putea sa dai bani"pe hartie igienica "cred ca anomin are ceva idee despre ce se intampla cu jokurile astea.ma bukur ca exista si un cap mai luminat in tara asta... dar cum vekiul proverb spune"speranta moare ultima"noi o sa traim visul omului sarac ca poate intr-o zi se vor imbogati peste noapte.parerile sunt impartite fiecare viseaza cum ii dicteaza konstiinta. good look... tuturor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu nu am castigat niciodata dar am speranta ca intr-o zi voi reusi, stau in chirie si vreau sa construiesc si o biserica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, sunt jan. Eu unul ma gandesc sa joc si eu (pana acum nu am jucat), dar nu am incredere ca ajung biletele la destinatie. Asa ca daca voi juca, voi juca onlain.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,,, eu as juca dar nu stiu cum se procedeaza. daca imi poti trimite ceva informatii cum pot juca pe internet. multumesc,, oana. oana_23bc@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miha daca e rentabil ma bag

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu joc la 6/49 de 5 ani si nu am cistigat nimic dar nu mi-am pierdut speranta nu ti-o pierde nici tu

| plopnicolae a răspuns:

Da cit mai multe

| oviro1980 a răspuns:

Ca asa este