Nu prea inteleg la ce te referi, dar iti raspund la ultima intrebare :
"Fiecare parinte doreste ca propriul lui copil sa fie fericit".
Oh, de cand vreau sa omor oameni, acum am ocazia sa fiu si vampir? Asta e visul meu, sigur ca ma bag, nu mai trebuie sa ma intrebi si a doua oara
Dar ce s-a intamplat cu cucerirea universului? Te-ai lasat pana la urma?
Te ajut eu si la asta, sa zicem ca suntem "Partners in crime" :))
https://www.youtube.com/watch?v=sSXGhsDbutE
Pacat ca sfarsitul e cam tragic, eu sper sa nu avem si noi acelasi sfarsit, poate pe noi nu o sa ne prinda
Eu sunt ateu, deci nici eu. Ce ciudat ca spui asta, eu chiar asta ma gandeam azi la un curs la care ma plictiseam. Ma gandeam la universe /universuri paralele. Eu cred ca exista si alte universe in afara de al nostru, poate intr-un alt univers avem o varsta mai mica, in altul poate avem o varsta mai mare, in altul poate ca inca nu ne-am nascut, in altul poate ca deja am murit, in altul poate ca nici nu existam, si tot asa, exista foare multe variante. Imi plac chestiile de genul asta, si ma fascineaza, si vreau sa invat cat mai multe despre astfel de lucruri.
Probabil copilul crește și are un alt drum în viață, nu ceea ce își dorește părintele său, iar părintele este dezamăgit deoarece propriul copil nu ajunge ceea ce familia și-a propus. Și ei cred că este greșit ceea ce a ajuns sau ce își dorește să ajungă copilul lor și încearcă să îl aducă pe calea de a înțelege că doar ce își propuneau ei pentru viitorul copilului că ar fi,, corect''. Unii părinți își transformă și obligă copiii să le urmeze viața și obiceiurile, tradițiile, religiile și visurile. Sau sunt părinți ce îi forțează pe copiii săi să ajungă ceva ce ei nu au reușit sau nu au avut șansa să fie. Depinde de caz.