Faptul că placi pe cineva (indiferent că ești fată sau băiat) e o chestiune involuntară.
Așa că, tânăra angajată din întrebarea ta, nu are absolut nici o vină că îl place pe șef. Și atât timp cât va face ce a spus (adică nu-i va spune sau nu-i va da de înțeles asta, niciodată) totul poate fi ok.
Acum, doar nu vrei ca angajările să fie făcute de soția șefului și să fie acceptate doar tipele care consideră că șeful nu e un tip mișto.
Este o "Întrebare adresată fetelor/femeilor." Doar că noi bărbații suntem mai în măsură să răspundem din moment ce a scris că e un el ca șef. Uite cu asemenea angajate
https://images.app.goo.gl/j5AT2qPFSDHZ7Lqy7
ar speria și concurența.
Dar cum trăim vremuri în care tot mai mulți sunt "open mind" și de la atâta deschidere și aerisire a minții bate vântul pustietății la "mansardă", acum am să îi dau idei de scenarii ipotetice
Este posibil ca un angajat bărbat să se dea la șeful.
Nu, de ce.
E normal sa simpatizezi pe cineva și mai ales dacă o face cu bun simț.
Știu că foarte mulți oameni e în geloși din foarte multe chestii dinacestea mici, dar e mai bine să le iei ca un feedback pozitiv
Faptul că îl place dar nu se bagă în seamă cu el fiindcă știe că e soțul meu mă face să înțeleg că e o fată cu capul pe umeri și cu respect față de mine.