| Zatharra a întrebat:

Întrebare doar pentru atei:
Care e scopul vostru în viață?

14 răspunsuri:
| maria33 a răspuns:

Pentru ca ai pus intrebarea specific pentru atei inseamna ca scopul tau este Dumnezeu sau legat de el, nu? Altfel nu ar avea sens de ce ai precizat restrictia.

| Zatharra explică (pentru maria33):

Răspunsul unui creștin ar fi:Mântuirea. Însă eu voiam să aud și părerile ateilor. Întrebarea a fost pusă din curiozitate și să ca să-mi lămuresc niște idei, fără un scop ascuns.Acum,ai putea să răspunzi la întrebare dacă faci parte din categoria de mai sus menționată?

| Wøodenpints a răspuns:

De ce oamenii încă au impresia că au un scop în viață? Unul singur.
Viața este ca s-o trăiești nu să te gândești la ea.
Cred că scopul meu în viață ar fi supraviețuirea, dar asta e ceva mai mult de instinct.

| RockNbeer a răspuns:

Ateismul nu este o religia, nu ofera un scop precis omului, fiecare este liber sa si-l aleaga singur.

| romyy123 a răspuns:

Scopul tuturor oamenilor este sa fim fericiti. Si putem face asta chiar daca suntem atei, crestini, etc. Destinul noi ni-l cream, nu este dat de sus. Si fiecare crede in ceva spiritual sau nu, dar tot ce conteaza este fericirea omului. Fa ceea ce crezi ca te face fericit, nu ce-ti impune religia.

| Alyra a răspuns:

Bună! happy
Eu, sincer, nu l-am descoperit încă şi nici nu cred c-o să-l descopăr vreodată.
O seară frumoasă!

| iulia_7948 a răspuns:

Femeia cu mustata.

| ioanaioana a răspuns (pentru Zatharra):

Eu cred in dumnezeu, deci sunt crestina; dar fii sigura ca raspunsul meu nu ar fi mantuirea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata e doar drumul dus catre moarte. Nu are un scop.

| Cipri99 a răspuns:

Pai scopul ti-l faci singur.

| PedoBarbie a răspuns:

N-am. Trăiesc fără el.

| Zatharra explică (pentru PedoBarbie):

Eu nu prea reușesc...

| PedoBarbie a răspuns (pentru Zatharra):

De ce?

| Zatharra explică (pentru PedoBarbie):

Ca să fac un lucru am nevoie de motivație.De aceea îmi caut un scop, doar ca să mă amăgesc că am pentru ce trăi. Încă nu l-am găsit.

Întrebări similare