Mhm... bine. Ai dreptate, vorbesc eu asa de nebun, fara nici un motiv. Vad ca incerc degeaba, oricum.
Pentru ca ma irita cand oameniii nu recunosc evidentul. Hai, gata, ca-i facem spam la intrebare.
Poate sa il cheme si Flocel, atata timp cat ne iubim, putin imi pasa.
Pentru mine nu e nicio problema, imi place sa citesc ceea ce vorbesc altii... apropo '' domnisorul '' @Speed99, care este numele tau real?
Cica '' real '', de parca ai iesi din povesti
"Crezi ca vreunul dintre noi cautam ceva pe net?" - de ce nu? O spui de parca ar fi un lucru iesit din comun sau rau. Ti se pare anormal sa cunosti o persoana pe internet, si apoi sa te intalnesti cu ea in viata reala? In fine, nu ma mai bag, voi stiti ce faceti. Nici 9octombrie nu o sa va mai deranjeze, traiti-va amorul ascuns sau chestia asta pe care o aveti in pace.
Asa te vreau! Astazi este ziua mea frumoasa! Merci de cuvintele astea
De ce ar conta numele meu?
Pai nu stiu, eu zic ca e Andrei, dar Delia zice ca mint, deci presupun ca nu stiu cum ma numesc.
Sincer nu prea ma intereseaza de nume. Poate sa aiba orice nume. Dar daca tot pui problema asa, nu as dori sa aiba unul care intr-un fel este ciudat si foarte rar folosit. Prefer Ana Maria decat. Amalia sau. Ilona. Suna cam ciudat.
Https://www.youtube.com/watch?v=j8dJDl7f4og
Și de asta. Cum zicea cineva..."I wonder if arsenal was just a social experiment to see how long people could go supporting it without killing themselves."
Chiar mi-a plăcut. Daca te duci la facultate si te întreabă cineva cum te numești ii zici ca nu știi că zic eu ca minți, da?Tatăl meu e profesor si îmi zice ca are elevi cu nume de savanti.
E un băiat pe care îl cheamă Aristotel, altul are nume de zeu... Nemesis.
Eh și eu îmi doream să mă cheme Afrodita...
AnNe întreabă:
Alissia97 întreabă:
AndreeaClaudy întreabă: