Ori nu inteleg eu intrebarea ori e ceva gresit cu intrebarea-n sine. Cum adica sa am un nume preferat pe care sa-l poarte iubita? Adica sa o cheme Raluca si s-o strig Andreea? Nu inteleg, lumineaza-ma.
Pizdolina
Rozeta Ruptureanu
Raiu Viorica Speranţa
Întuneric Steluţa Luminiţa
Mariana Hopulele
Argentina Aristotel
Venera Baltă
Adina Coadăgalbenă
Si cand o strigi Ana sa te trateze cu fata; iar cand ii spui Maria sa te trateze cu curul?
Nu contează numele pentru că el nu definește o persoană. Poate să o cheme și Ileana dacă e frumoasă
Pentru mine conteaza. Ai un nume frumos.
Apropo, cine e Delia?
Era doar o intrebare. Si eu gandesc exact ca tine, eram si eu putin curioasa, atata tot!
Pai mi-ai facut ziua frumoasa, datorita cuvintelor '' frumoase '' adresate la adresa fetelor cu numele de drac, Diana!
Pai, ma gandeam ca poate, am zis poate, unii baietii vor sa intalneasca si ei in viata lor o fata cu un nume pe care ei il au in gand, te-am luminat?
Lesinez aici
Ai stat mult sa te gandesti la raspunsul asta?
E ca atunci cand iti doresti o bruneta, dar pe centura sunt numa' blonde.O rogi sa-si puna peruca, altminteri nu poti avea erectie.
O fata mirobolanta, in fiecare sens al cuvantului.
https://www.tpu.ro/utilizator/aadnoe
E numele tau real? Deci nu te cheama Yasmin...
Imi place numele Deliaaaaaaa
Toti care ma cunosc imi zic iceman, asta datorita ca sant singuratic si nu am familie
Normal ca e numele meu.Nu îmi vine să cred că ai crezut că mă cheamă Yasmin, Doamne...Sincer,mie nu prea mi-a plăcut numele ăsta când eram mică dar acum îmi dau seama că mi se potrivește.Vine de la floarea dalia.
Moartea,cu aia as imparti vesnicia, eu numai cred in basme de astea, povesti cu alba ca zapada
Pai din moment ce am vazut aici Yasmin, am crezut ca asa te cheama. Bine ca nu te cheama asa, e un nume uratel
E geniala explicatia, dar de ce trebuia ca fetele sa fie de pe centura? Oricum isi fac aparitia mai mult noaptea si nu s-ar vedea atat de bine culoarea parului, fie ea si verde (nu fosforescent).
Am inteles. Cred c-as raspunde mai pe subiect daca as spune ca nu-mi place Simona, Ramona, Mona, Anemona sau mai stiu eu de care Mona.
Nici mie nu-mi plac astea. Sa inteleg ca numele meu e convenabil?
AnNe întreabă:
Alissia97 întreabă:
AndreeaClaudy întreabă: