Hmmm...
Chip si corp : * ca model *
http://3.bp.blogspot.com/......otey-3.jpg
http://3.bp.blogspot.com/......feet-4.jpg
comportament :
Nu as vrea o fata care nu stie cum sa se poarte in societate...
Mi-as dori o fata rafinata, dar care in acelasi timp sa stie cum sa se distreze
*mda...greu*
gandire :
-as vrea doar sa nu fie ca majoritatea fetelor...
Sa nu sara in sus de fiecare data cand aude o melodie noua la radio, sa nu ii fie capul numai la petreceri...sa nu aibe crize de gelozie din nimicuri...etc
As vrea doar o fata simpla si inteligenta....atat
Dar fata visurilor mele niciodata nu o sa corespunda cu fata realitatii mele...
Dar asta e si farmecul. uneori destinul face o treaba mai buna decat pot sa faca visele tale;)
Pot sa raspund eu in locul baietilor? ca stiu
blonda, 90-60-90 aspect impecabil
cumportament dragut in societate, in rest proasta bata, asta vor toti, dar partea trista e ca nu recunoaste nici unul
Eu as zice... bruneta, ochii albastri sau verzi, la corp ce sa zic nu ma intereseaza atata timp cat are cu maxim 7 kg mai mult ca mine adica ma multumesc cu orice, sa fie civilizata dar totodata de gasca, vorbareata, sa fie desteapta sa am cu cine vorbi si ca o mare conditie prefer sa fie dintr.o familie obisnuita decat una bogata. si cam atat. da sunt sigur ca pot visa in continuare ca n.am eu norocu asta sa dau de asa fata
De obicei dupa aspectul fizic. Daca simti ceva pentru ea numai conteaza cum arata si cat de buna este.
Mah.Faina intrebarea asta...Is curioasa in continuare ce o sa mai raspunda baietii
La inceput aspectul fizic,apoi cat o duce mintea,apoi vad daca o plac numai conteaza iert si defectele ei nimeni nu este perfect
bine nu trebuie sa fie frumoasa nici mumie ceva normal, eu unu sunt de parere nu pot ma pot indinte mai mult decat imi permite plabuma adica fizicul si eu am defecte asa ca prima oara sa ne uitam la noi apoi la alti, eu unu prefer bruntele, nu inalte, ochii capruii, fata ovala
As vrea ca sa fie draguta si desteapta, sa am cu cine sa vorbesc da sa nu fie prea insistenta(adica sa stau cu ea tot timlul)
Desteapta,de gasca, 90-60-90,sa nu fie cu fite in ea, sa fie normala, sa nu se dea smecherasa, sa se comporte normal si civilizat in societate
Hey calm.Si daca ar fi asa as raspunde ca toate fetele il vor pe Brad Pitt cu David Beckham combinati si cu multi bani.
Eu unul prefer o fata slabuta,bruneta, cu parul intr-o parte iar la lucrurile de dinauntru sa fie cuminte, sincera, iubitoare, putin geloasa si posesiva, putin rasfatata si fara fite si figuri pe cap.Cred ca cer prea mult.
Ma gasesti pe facebook "Andrei Simion" daca esti interesata
Byutza_8714 întreabă:
anonim_4396 întreabă: