Sa nu fie grasa, sa incerce sa arate cat mai sexy zi de zi, sa nu refuze niciodata o noapte de dragoste sau o partida buna de sex si sa se implice si ea in sex! Cred ca e visul oricarui baiat sa gaseasca o asa fata!
Buna! Nu prea conteaza cum arata! Trebuie sa fie inteligenta, cu un suflet cald si foarte sincera ca un inger.Stii frumusetea interioara depaseste orice! Nu as putea iubi o femeie sexy daca este: rea, zgarcita, mincinoasa, neloiala!
Pai uite asa.
Fara sa fie prea machiata, fara operatii, sau nu m-ai stiu eu ce.
Sa fie frumoasa in mod natural, iar daca ar avea simtul umorului ca o lama ascutita si ar zambi putin chiar ar fi fata potrivita.
PS Degeaba pui pe tine machiaj cu tona in 10 15 ani, pielea isi va pierde supletea, urmele de celulita se vor vedea, ridurile vor aparea si asa mai departe.
Toata treaba asta tine de gust, si cum stii despre gusturi nu se discuta. Iar cum nici un om nu e la fel, toti vrem altceva.
Pentru mine ar fi bruneta, undeva la 1. 75, ochi negri (sau caprui), ten alb, buze micute. Sanii. nu am preferinte imi plac si mari si mici, dar daca ii are prea mare are dureri deci mai micuti. As prefera sa fie putin mai plinuta (nu exagerat), desigur nu zic ca nu imi plac cele 90 60 90, insa eu prefer putin mai maricele cum am zis mai sus nu se discuta despre gusturi.
Insa asta e o fantezie daca vrei, nu as gasi nicaieri o asa fata, si daca as gasi, sansa ca si ea sa ma placa e mica.