anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru baieti.

Voi de ziua voastra ce preferati de la iubita voastra? Un mesaj simplu cu " la multi ani, te iubesc" (asta in caz de e departe de voi daca nu vil spune in persoana ) sau o dedicatie de aia " esti soarele meu, esti lumina mea, esti viata mea (20 de minute mai tarziu ) esti aerul meu etc "?

Dar cadouri, ma refer la ceva material? Aveti pretentia sa va ia ceva, un ceas, tricou mai stiu eu ce? V-ati simti "neglijati" daca nu v-ar lumea nimic sau nu dati 2 bani pe cadouri?

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu personal numai cred in fete nu isi pot raspunde la prima intrebare, la a doua da ma simt aiurea daca nu imi spune cineva cunoscut un la multi ani, nu ma astept la ceva material e destul o felicitare atat

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Nu ma intereseaza daca imi ia sau nu, dar daca imi ia, orice ar fi, va fi ceva la care ma voi uita si imi voi aminti de ea...

Eh, decat un mesaj mai bine sa sune, printr-un mesaj imi da senzatia ca nu prea-i pasa, poate sa-l trimita oricand, chiar si cand se culca cu altu...

| Dariusuu a răspuns:

Ajunge să-mi dea un mesaj sincer și scris de ea nu ceva porcărie de pe net pe care nici ea nu o înțelege.

Eu prefer simplitatea.

| CezarinaLunaria a răspuns (pentru RAY):

Pesimit și orgolios ești în privința fetelor happy

| Sociopat a răspuns:

Sunt adept al urarilor simple. Unui om care trimite texte lungi ii pasa mai putin de motivul pentru care trimite mesajul decat ii pasa unui om care trimite un text simplu.
Am observat ca se poarta sa iei cadou pentru cel mai mic rahat deci pot spune ca oferirea unui cadou drept apreciere si-a pierdut farmecul.

| DobbyKreacher a răspuns:

Zi bogdaproste ca de ziua ta mai e cu tine. In rest, fite.

| RAY a răspuns (pentru CezarinaLunaria):

Eu nu sunt pesimist sau optimist in nimic sunt rational atat, faza cu ca sunt orgolios nu cred asa ceva

| Suck a răspuns:

De ziua mea nu vreau nimic... e o zi ca oricare alta, i-am spus iubitei mele să se comporte cu mine la fel ca în oricare alta zi. Nu mă încălzeşte cu nimic un "la mulți ani", un "te iubesc" prefer sa-l aud atunci când simte nevoia să spună asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un test oral, ca e mai ieftin.

| ubox7007 a răspuns:

Barbati nu se dau in vand dupa design-ul a ceea ce spui ci direct ceea ce vrei sa spui, de aia tot timpu cu un tip (normal/in general) ii bine sa vorbesti direct ceea ce vrei sa spui. Ca si cadou, este dragut daca cineva imi aduce ceva, insa prefer sa fie ceva decorativ, eu ca persoana prefer asta, deoarece atunci cand cineva imi cumpara ceva ce ar dori sa folosesc, ma simt... pentru ca de cele mai multe ori eu am alte cerinte. Dar deocamdata, la mine toate care mi-au facut cadou ceva de decor gen ursult, o figurina, o chesti amuzanta etc... au fost un adevarat succes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Suck):

Nebunule nu ma asteptam lòa asa raspuns din partea ta laughing