Le pun la uscătorul de rufe apoi le lasă acolo câteva ore bune, și după le scot, aranjez și le pun la dulap frumos.
Depinde ce material au, eu pe cele negre când le iau pe mine le dau și cu perie pentru scame, atunci când le iau pe mine
Pai,cele de bumbac. Și cu lama de la bic e eficient pentru scame
Păi nu fiindcă hainele mele nu-s din materialul ce ar necesita fierul de călcată, nu consider că ar trebuie să folosesc, fierul de călcată.
Dar chiar de nu le port, pe toate tot le pun la mașină de spălat de fiecarea dată de 2 ori pe săptămână.
Nu am haine care sa fie de calcat, dar dacă ești Intr un costum trebuie obligatoriu asta, cum eu port blugi, trening, tricouri din bumbac nu trebuie
Scamele sunt de groaza și plus că te încarci cu energie statica
Da dar tricourile ies șifonate când le scoți din mașină de la spălat! Le porți așa?
Eu le pun pe sarma la uscat și nu sunt sifonate și pentru că sunt gras tricoul sta drept pe mine
Ale mele poate ies așa că le pun la uscat când le spăl durează mai mult cu acesta opțiune!
Prin uscare afara mor microbi ramasi, spala la temperatura de 60 de grade omoara microbi, virusi
Mi-a cumparat cineva un trening de la H&M, o calitate super proasta, tricoul se lipea de mine, pantaloni erau de o calitate super proasta, tricoul era strangator de scame, uite cand am cumparat o bluza de la armani cu 350 de lei nu am avut probleme de asa ceva, parerea mea mai putine haine dar de calitate
VulpeaDinUmbra întreabă: