Pai eu as sta pentru ca de fel sunt foarte vorbareta si daca as fi cu un alt "vorbaret" nu as mai avea loc de el sa vorbesc. pe bune acum nu cred ca e un defect atat de mare... daca tii la el si el la tine: treci peste asta!:*!
Daca l-as iubi, da, normal ca as sta cu el. Faptul ca nu e prea vorbaret nu mi se pare a fi o problema
De fapt ideea ar fi să îţi placă de el. Acum dacă e drăguţ, se mai şi îmbracă bine şi mai şi ţine la tine, norocul tău! Cât despre chestia cu "nu prea e vorbăreţ", poate că lui nu i se pare că a fi sociabil este cel mai important lucru în viaţă. Eu zic că merită să încerci.
Daca iti place de el, daca il cunosti intr-adevar, nu cred ca faptul ca nu e prea vorbaret e o problema. Poate e si putin timid, nu stiu, poate are niste probleme sau ceva.Intreaba-l inainte sa incepeti o relatie. Oricum persoanele mai putin vorbarete nu sunt asa o mare problema.Conteaza sa il placi, sa te placa, sa tina la tine si tu la el.Nici eu nu sunt prea vorbareata, dar am alte calitati foarte bune.Deci,eu zic sa stai cu el si sper sa fie totul in regula.
anonim_4396 întreabă: