Eu nu cred ca o femeie ar vrea doar rolul de amanta si ca ea spera sa fie locul 1 in viata acelui barbat, iar barbati care au amante sunt niste gunoie umane, suna dur dar asta e
Si daca raspund si baietii ce are?
Daca acel tip e genul care inseala, ori ca esti tu, ori ca e alta e tot aia pentru el.
Dar nu e aceeasi treaba pentru tine, ca nu ai respect fata de tine si nici standarde prea inalte ( dupa parerea mea).
Nu cred ca as putea sa am acest statut deoarece sunt foarte geloasa si posesiva si nu as accepta ca el sa stea sau sa mearga la alta fie ea si sotia lui.Nu m-am bagat niciodata in relatia nimanui deoarece nu am simtit atractie catus de putina fata de un barbat insurat sau cu o iubita si daca am simtit fara sa stiu ca are o relatie atunci cand am aflat mi-a trecut .Eu sunt mai ciudata si daca nu ar fi absurd si nu ar fi cat de cat nevoie de un pic de experienta in relati pentru a avea ceva ok m-as bucura si sa nu fi avut pe nimeni pana atunci
Problema ta ai suporta consecintele si ce ar rade ea atunci ...Normal ca l-as rasplati pe masura daca tot vrea sa isi bata joc de mine.Vezi inca o chestie pe care o inveti dupa aia cu apropourile.Glume si lucruri de genu faceti cu femeile mereu si apoi pe ele le acuzati ca sunt geloase nefondat si va plangeti pe TPU ca v-au lasat dupa aia sau ca vau inselat
Nu, sunt o gramada de barbati pe lumea asta, iar eu nu sunt o persoana atat de indezirabila incat sa nu imi gasesc pe cineva doar pentru mine.
Si eu am glumit cu aia.Si tot omu are in el un pic de gelozie deoarece iubim.Doar celui ce nu iubeste nu ii pasa ca femeia sau barbatu lui a ei se uita dupa alti sau il o doreste pe alta.Toti ne uitam pe strada la cineva dragut dar cu bun simt si fara comentari sa faci persoana de langa tine sa se simta prost si fara sa gandesti un pic ca poate persoana de langa tine se confrunta fara sa iti spuna cu ceva complexe si tu i le acumulezi. Daca vrei sa ai o relatie armoniuasa fie ca esti gelos sau nu ai respect fata de persoana de langa tine.Glumesc cu tine cu exagerarile dar mi se pare de prost gust ca atunci cand iubita ta e vizibil deranjata de glumele alea proste sa le mai faci de zeci de ori si mi s-ar parea foarte normal ca daca continui sa o mai iei la misto sa te si lase pana la urma
Te-ai uitat la definitia cuvantului "amanta" inainte sa pui intrebarea? Bineinteles ca nu, dar e ok ca se pare ca toti care au raspuns nu cunosc prea bine sensul cuvantului.
Ca sa iti raspund la intrebare: toate fetele/femeile care nu au fost casatorite, dar au facut sex, au acceptat deja statutul de amanta.
Wallace întreabă:
SergheiLascenko întreabă: