"dăruind o floare e un gest drăguț și simplu pentru a deschide o conversație"
corect și drăguț, incearcă
Depinde de baiat! Daca atrage cat de cat si fata aia il cam place, se bucura de gest.
Daca nu il place deloc, s-ar putea sa i se para gestul cam stupid, sau pur si simplu e indiferenta si nu vede gestul nicicum.
Aici ai mințit de 2 ori, o data ca nu ti-ar da nimeni flori și o data ca sigur nu aveai 5 lei.
Ah la naiba! M-ai prins
Blesteme Perry ornitorincul
Doar dacă te place și o placi și tu. E o prostie sa dai flori la toate fetele pana te place una, ce ar gândi acea fata? Ca asta faci cu toate nu ca o placi pe ea, și asta e adevărul. De fapt tu nu cauți o prietena care sa se potrivească cu tine, pe care sa o placi și ca persoana tu vrei sa fii cu oricine nu contează cine e ea. Tu te ai uita la o fata care abordează la rand băieți pe strada pana pica unul din ei? In plus nu e normal din punctul meu de vedere, visezi aiurea, ce fata s ar cupla cu unul care da flori pe strada la oricine, nu te cunoaște, cât de mult crezi tu ca poți impresiona cu o floare dacă nu ai o abordare adecvata?
Iti cheltui banii aiurea boss, in ziua de azi, nu mai impresionezi cu o floare scoateti-va prostiile astea din cap, in al doilea rand o sa zic ca esti un ciudat / obsedat / disperat daca le dai o floare ca sa te bagi in seama cu ele si cel mai probabil o sa iti accepte floarea din semn de politete si apoi o sa o arunce la primul cos de gunoi. Daca vrei sa te bagi in seama cu ele, baga-te pur si simplu, gandeste-te la o abordare interesanta, si eu am abordat fete dar fara flori, si unele m-au bagat in seama dar mai mult din politete au vorbit cu mine 20-30 min si apoi au plecat, daca fetele nu te vad atragator nu ai ce sa faci.
Nu cred ca se mai preteaza in ziua de azi. Înainte era altceva. nu e o regula generala ca vei fi refuzat dar nici ca vei avea succes. Poti fi vazut ciudat in ochii anumitor persoane.
Catrice întreabă: