"dăruind o floare e un gest drăguț și simplu pentru a deschide o conversație"
corect și drăguț, incearcă
Aici ai mințit de 2 ori, o data ca nu ti-ar da nimeni flori și o data ca sigur nu aveai 5 lei.
Iti cheltui banii aiurea boss, in ziua de azi, nu mai impresionezi cu o floare scoateti-va prostiile astea din cap, in al doilea rand o sa zic ca esti un ciudat / obsedat / disperat daca le dai o floare ca sa te bagi in seama cu ele si cel mai probabil o sa iti accepte floarea din semn de politete si apoi o sa o arunce la primul cos de gunoi. Daca vrei sa te bagi in seama cu ele, baga-te pur si simplu, gandeste-te la o abordare interesanta, si eu am abordat fete dar fara flori, si unele m-au bagat in seama dar mai mult din politete au vorbit cu mine 20-30 min si apoi au plecat, daca fetele nu te vad atragator nu ai ce sa faci.
Doar dacă te place și o placi și tu. E o prostie sa dai flori la toate fetele pana te place una, ce ar gândi acea fata? Ca asta faci cu toate nu ca o placi pe ea, și asta e adevărul. De fapt tu nu cauți o prietena care sa se potrivească cu tine, pe care sa o placi și ca persoana tu vrei sa fii cu oricine nu contează cine e ea. Tu te ai uita la o fata care abordează la rand băieți pe strada pana pica unul din ei? In plus nu e normal din punctul meu de vedere, visezi aiurea, ce fata s ar cupla cu unul care da flori pe strada la oricine, nu te cunoaște, cât de mult crezi tu ca poți impresiona cu o floare dacă nu ai o abordare adecvata?
Nu cred ca se mai preteaza in ziua de azi. Înainte era altceva. nu e o regula generala ca vei fi refuzat dar nici ca vei avea succes. Poti fi vazut ciudat in ochii anumitor persoane.
Depinde de baiat! Daca atrage cat de cat si fata aia il cam place, se bucura de gest.
Daca nu il place deloc, s-ar putea sa i se para gestul cam stupid, sau pur si simplu e indiferenta si nu vede gestul nicicum.
Catrice întreabă: