O fac din dorinta de a oferi un minim de educatie, in special la capitolul educatie sexuala, nu din plictiseala.Am facut destul voluntariat la viata mea si doresc sa continui asa cum se poate la momentul actual.
Perioada "de glorie" a fost acum 10-15 ani, cand in 40 de minute de la punerea unei intrebari, deja iti raspundeau 10 habauci. Acum, dupa cum vezi, ti-a raspuns doar unul, adica eu.
TPU acum e ca o gagica din tinerete, care s-a maritat, are si copii, nu mai prezinta mare interes, dar totusi, din cand in cand, i-o mai tragi, in memoria vremurilor de altadata.
Nu stiu care a fost "perioada de glorie", ca majoritatea forumurilor s-au prabusit, iar asta inca functioneaza surprinzator.
Eu inainte sa devin activ aici, stiam ca e "site-ul pe care intrebi despre puta si virginitate". Ma gandeam ca e o trolleala continua, si m-am mirat ca nu este chiar asa.
Tocmai am raspuns la cateva intrebari normale, nu mi se pare ca ar fi "stricata" lumea pe aici.
Dar da, stau pe aici de plictiseala si probabil din obisnuinta. Imi place sa-mi mai improspatez memoria pe aici. E mai ok decat sa completez integrame sau sa joc candy crush.
Ai dreptate! Dacă ar fi toți serioși ca tine altfel ar sta treaba
Nu țin nici cu ea sau cine/ce o fi în spatele tastaturii și garantat nu-i în Australia fiindcă la ce frumos e pe acolo nu mi-aș pierde timpul pe TpU.Sau poate e acolo, dar la vreun azil și atunci se explică dedicația pentru a "ajuta" și a fi de "folos" semenilor.
Mai stau pentru ca primesc raspunsuri ok la intrebarile mele
In rest intru ca sa rad sau ca sa ajut asa cum pot
Acuma schimbarile din societate se vad si pe TPU. Din intelectuali si academicieni s-a ajuns la bombardeala
Se rezolva cu hialuronic, botox + 2-3 ore de bisturiu arată iar ca la 19 ani!
Ia sa facă detinatorii site -ului o " chirurgie plastică " la tpu.ro o schimbare de interfata,? Niste abonamente decente si o tombolă cu premii atractive macar de 2 ori pe an! Crăciun si Paste! Niste laptop-uri, telefoane, o vacantica la Dubai, poate o masinica?
Cand e vorba de castigat ceva romanu face si 15 abonamente!
Nu mai exisata intrebari ok, adica? Intrebarile is alea care sunt, uneori oamenii mai isu si cate o pauza, atit la probleme cit si asa in general, mai merge omu in vacanta ai rabdare, vine vacanta, dupa, vor apare pe aici sa povesteasca ce au patit, ce au vazut, altii cu chestii mai serioase, multi cu povesti.
Unori intri si din obisnuinta eu asa fac, mai ales pe Facebook, cand deschid computerul, deschid si Facebook desi nu stau deloc pe acolo.Asa si pe aici, intru asa ceva gen rutina, ca si cum bei cafeau dimineata mai vezi ce spune unu altul, mai raspunzi cuiva daca crezi ca merita.
Tu ce mai faci cu ce te mai lauzi?
Doar această " problemă" a dus la declinul site-ului?! Violetta a adus Apocalipsa? De una singură?
Nu am prins deloc perioada Ana Maria, poate nu eram eu pe site?! În ce perioadă a fost?
Apropos, eu am descoperit site-ul undeva la finele anului 2013, până la pandemie am avut 4 conturi pe aici, și de fiecare dată când reveneam calitatea site-ului era tot mai slabă, totuși până în anii 2016- 2017 site-ul era de Top aș putea spune.
Întrebări-întrebătoare care te făceau să-ți pierzi timpul pe aici cu plăcere, răspunsuri cât de cât folositoare și amuzante , divertisment. După 2017 totul a luat-o la vale, apoi odată cu venirea pandemiei totul a luat-o razna complet. Post pandemie am mai avut 4 conturi pe aici dar calitatea site-ului și a utilizatorilor ( răspunsuri, întrebări), bate la limita de jos.
Chiar dacă ești plictisit bine de tot, tot nu prea ai ce face pe aici , mă rog, site-ul funcționează la 10% din ceea ce a fost vreodată.
'
Pe tine te-am remarcat post-pandemie... chiar am avut niște dezbateri interesante pe aici , totuși, am rămas mereu cu întrebarea... nu ești tu userul Alex Dorinel? Ti-ai schimbat avatarul și numele?! sau te confund?
Hai mah, ma simt jignit ca dupa atatia ani de TPU ma compari cu Alex Dorinel... sa fim seriosi.
Si da Violetta care e fosta AnaMaria fosta Jamina face ce vrea pe site. Eu am raportat-o de nenumarate ori ca scrii prostii, niciodata nu s-a luat nicio masura impotriva ei,
Eu am avut primul cont aici la finele anului 2013... o cu totul altă atmosferă , altă lume... +și&puțină nostalgie .
Cred că perioada 2013 -2017 a fost ceea mai bună, după a urmat declinul.
Pandemia a pus capac site-ului, la propriu.
Probabil și stimulentele / premiile TPU au contat pentru unii?!
Bravo ție!
Am observat că răspunsurile tale sunt foarte ok, nu doar ajutătoare ci și cu adevărat inteligente și potrivite anului 2024, Continuă!
Scuze!
El avea multe întrebări despre politic, de aici confuzia! Tu ai întrebări legate de religie & perioada pandemiei...
Ai avut mereu același nume de user de-a lungul anilor?
Eu nu am intrebari... ici colo
El avea tone.
Dintotdeauna suntserios, altfel as fi fost neserios.
Eu am venit mai tarziu, si nu prea m-am lipit de comunitate.
Majoritatea erau niste sedentari frustrati.
Problema site-ului cred ca sunt subiectele. Sunt mai mult intrebari stupide pe aici, nu prea ai ce discuta mai inteligent sau matur.
Cred ca niste jocuri lipsesc. Astfel s-ar mai apropia userii.
Momentan, userii vechi si interesanti, sunt retrasi pe alte platforme, desi se cunosc de aici.
Ești parese un utilizator serios, domnule suntserios , cu simțul umorului nelezat de seriozitatea excesivă
Eu cred că calitatea site-ului - întrebări, răspunsuri... în concluzie Activitate, a luat-o total la vale, dacă în perioada 2013 - 2017 având o viață socială și amoroasă ok :), intram aici cu plăcere, acum, chiar neavând, a dispărut entuziasmul. Pur și simplu nu prea ai ce face pe aici, mai întrebi una alta, dar farmecul s-a pierdut :).
Uite ce întrebări erau de ex. la Trivia Amuzante
https://www.tpu.ro/......b-ce-nume/
( întrebarea era a mea )
Site-ul era foarte animat, plin de viață, întrebări serioase, neserioase :), răspunsuri serioase, neserioase... dar erau. Acum primești maxim câteva răspunsuri nefolositoare la o întrebare... și cam atât :). Sunt doar 2 - 3 utilizatori serioși pe aici, restul răspund pentru funde :))
Cu ce să mă laud? Nu am cu ce.
:)
roksyk întreabă: