| Andrei123654789 a întrebat:

Intrebarea asta s-ar fi incadrat la numeroase categorii,dar pana la urma,as dori sa fie o conversatie doar happy
Cei ce fumati,cum ati ajuns sa va placa aceasta activitate? Inteleg mecanismul din spatele acestei placeri,doar ca in cazul meu, lucrurile stau fix pe dos.
Acum cateva zile am cumparat un pachet de Dunhill Alb(proasta decizie) deoarece am auzit ca sunt foarte slabe.Prima tigara a fost ok, dar incepand de la a 2-a,m-am simtit ingrozitor:ameteala,stari de voma, etc.Am fumat de atunci inca 4 tigari, poate poate voi simti vreun efect placut...nope,din ce in ce mai rau. Aparent creierul meu vrea sa urasc nicotina.Si are si motive.Acum am ramas cu un pachet aproape plin de care nici nu vreau sa ma mai ating.
Mai sunt pe aici astfel de indivizi "rezistenti" la nicotina,sunt curios,deoarece pare putin anormal, luand in calcul efectul adictiv al tigarilor.
Multumesc anticipat

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Este o reacţie normală a organismului. Toţi la început experimentează aceste reacţii.

Dar nu văd de ce te-ai tăia, ca să vezi cum e să te doară. Bucură-te că nu eşti dependent şi lasă prostiile!

| Drimmero a răspuns:

Asa se intampla cand fumezi dupa urechea altora si la impresie! Cele mai proaste produse in viata,, iar 'smecherii' fac bani pe carca prostimii.

| justanotheruser99 a răspuns:

Eu m-am lăsat, dar pot spune ca țigările au avut un alt efect asupra mea, spre deosebire de cazul tau. Nu pot spune ca mi-a plăcut sa fumez, dar cu toate astea am continuat pentru ca a devenit o dependență. Dar sunt mandra ca am avut voința sa ma las.
Daca vezi ca nu merge, îți sugerez sa nu continui. Nu te ajuta cu nimic. Pe langa faptul ca iti distrugi sanatatea, practic e ca si cum ți-ai arde banii. In fine, asta e decizia ta, eu doar ți-am dat un sfat din experiență.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi provocau greata si ameteala daca nu fumam constant. Pana la urma m-am lasat, banii dati pe tigari pot sa fie cheltuiti intr-un mod mult mai eficient.

Cu placere anticipata laughing

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Nu poti sa fumezi deoarece nu esti dependent. E bine sa te lasi de fumat si tigarile pe care le ai in casa le poti da la un fumator.

| GeorgeGabriel66 a răspuns:

Nu te apuca de ele frate. cu banii de pe tigari intr-o saptamana iti iei ceva. sunt fumator. dau 5, 6 milioane pe luna pe ele. nu e neaparat ca iti place. e o dependenta.mie unul nu imi mai place, dar nu ma pot lasa...