Care ar fi problema?
Ele nu sunt femei? Sunt extraterestre?
Pe de altă parte, un bărbat care acceptă să se ducă cu o ucrainiancă, crezi că e o pierdere atât de mare?
Nu, Nu ar fi o pierdere atăt de mare. Insă pare ca și cum Romăncele noastre nu știu să-și păstreze ceea ce este a lor.
Ba stiu sa pastreze dar nu au stiut pana la intrebarea ta. Sa vezi de acum ce va fi!
Crede-mă că fiecare româncă are un singur bărbat care e "al ei", și pe ăla nu-l iau ucrainiencele. Iar cei predispuși să o ia razna, n-au nevoie de ucrainience pentru asta.
Poate e un test foarte bun, să-i plimbi o ucrainiancă pe la nas.
Să vezi ce e de capul lui. ))
Au rămas în România în jur de 90. 000refugiati ucraineni, din care sa zicem că sunt 10.000 fete tinere neluate. Ne explici cu 10.000 de ucrainence au furat toți bărbații români?
Cănd am spus că i-au luat pe toți? Și cănd am spus că i-au furat?
1. Din câte știu eu, în România sclavia este ilegală. Asta înseamnă că niciun om nu aparține altui om. Prin urmare, bărbații români nu aparțin femeilor românce, la fel cum femeile românce nu aparțin bărbaților români.
2. Nu am auzit de niciun caz în care femeile ucrainence au luat vreun bărbat român fără acordul lui.
Numai o persoană profund frustrată și complet irațională ar putea da vina pe ucrainence pentru că nu-și găsește un bărbat român.
Așa cum majoritatea Creștinilor Credincioși nu pot da un răspuns la o întrebare adresată Ateilor. Nici majoritatea bărbaților nu pot răspunde unor întrebări adresate femeilor. Tu ești unul dintre ei.
Cu forta sunt luati? Cred si eu ca multi trag la ucrainence. Sunt printre cele mai frumoase femei din lume, ele, rusoaicele, sud-americancele, nordicele. Si mie imi plac ucrainencele, sunt misto.
Da, mulți bărbați ucrainenii da. Mai au probabil și japonezi, americani, italieni, francezi etc.
Pai asta insinuiezi cu intrebarea ta, altfel nici nu mai are sens întrebarea.
Eu ți-am explicat de ce "întrebarea ta adresată femeilor" este complet aberantă, nu am încercat să răspund din perspectiva unei femei. Este o diferență.
Oricare dintre noi poate merge oriunde in lumea asta mare si sa-si ia orice femeie/barbat doreste (daca poate).
Cine te opreste? De cand barbatii/femeile dintr-o tara sunt rezervati pentru femeile/barbatii din tara respectiva?
Să zicem că sunt o femeie singură de 27 de ani. Nascută și crescută in bucurești. In cartierul meu sunt cățiva bărbați de vărstă apropiată și pănă nu de mult erau singuri. Acum și, dintr-o dată, îi văd cum se plimbă fericiti cu niște femeie care bălbăie limba romănă.
Mă întreb dacă doare, dacă irită, Sau dacă Romancele noastre, emoțional. nu sunt deloc afectate.
Pai daca tu ca femeie n-ai facut nimic cat erau singuri, de ce te-ar deranja ca nu mai sunt singuri?
Ei pot sa nu mai fie singuri si daca se cupleaza cu orice alta femeie nu neaparat cu ucrainience.
E o falsa problema.
Vai, ce durere! Uite natia cum piere!
Dupa ce numarul babatilor este mai mic decat al femeilor, mai vin si ucrainiencile sa ne saraceasca de virilitate barbateasca!
Mai avem cativa ani si disparem ca natie. Unde mai pui ca multe romance sau "romance" au fost luate de vest la "munca".
Aș vrea ca ucrainencele să mă ia pe mine . Nu m-aș supăra deloc
Din partea mea mă pot "fura" ucrainencele "
Biancaseba întreabă:
MihailVeteranu întreabă:
Habarnuamcenumepum întreabă:
nyoentox2002 întreabă: