anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Întrebare pentru femei.
Am auzit că mulți bărbați sunt luați de Ucrainience. Nu vă Irită asta?

23 răspunsuri:
| Allhambra a răspuns:

Care ar fi problema?
Ele nu sunt femei? Sunt extraterestre? laughing
Pe de altă parte, un bărbat care acceptă să se ducă cu o ucrainiancă, crezi că e o pierdere atât de mare?

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru Allhambra):

Nu, Nu ar fi o pierdere atăt de mare. Insă pare ca și cum Romăncele noastre nu știu să-și păstreze ceea ce este a lor.

| darrio2007 a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Ba stiu sa pastreze dar nu au stiut pana la intrebarea ta. Sa vezi de acum ce va fi!

| AndreeaWTS a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Crede-mă că fiecare româncă are un singur bărbat care e "al ei", și pe ăla nu-l iau ucrainiencele. Iar cei predispuși să o ia razna, n-au nevoie de ucrainience pentru asta.

| Allhambra a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Poate e un test foarte bun, să-i plimbi o ucrainiancă pe la nas.
Să vezi ce e de capul lui. laughing))

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru darrio2007):

Cum le știi tu pe toate!?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Au rămas în România în jur de 90. 000refugiati ucraineni, din care sa zicem că sunt 10.000 fete tinere neluate. Ne explici cu 10.000 de ucrainence au furat toți bărbații români?

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru suntserios):

Cănd am spus că i-au luat pe toți? Și cănd am spus că i-au furat?

| johnnny123 a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

1. Din câte știu eu, în România sclavia este ilegală. Asta înseamnă că niciun om nu aparține altui om. Prin urmare, bărbații români nu aparțin femeilor românce, la fel cum femeile românce nu aparțin bărbaților români.

2. Nu am auzit de niciun caz în care femeile ucrainence au luat vreun bărbat român fără acordul lui.

Numai o persoană profund frustrată și complet irațională ar putea da vina pe ucrainence pentru că nu-și găsește un bărbat român.

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru johnnny123):

Așa cum majoritatea Creștinilor Credincioși nu pot da un răspuns la o întrebare adresată Ateilor. Nici majoritatea bărbaților nu pot răspunde unor întrebări adresate femeilor. Tu ești unul dintre ei.

| Drimmero a răspuns:

Cu forta sunt luati? Cred si eu ca multi trag la ucrainence. Sunt printre cele mai frumoase femei din lume, ele, rusoaicele, sud-americancele, nordicele. Si mie imi plac ucrainencele, sunt misto.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Luati drept ostatici?! laughing Sau cum?!

| J0B0MAT a răspuns:

Da, mulți bărbați ucrainenii da. Mai au probabil și japonezi, americani, italieni, francezi etc.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Pai asta insinuiezi cu intrebarea ta, altfel nici nu mai are sens întrebarea.

| johnnny123 a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Eu ți-am explicat de ce "întrebarea ta adresată femeilor" este complet aberantă, nu am încercat să răspund din perspectiva unei femei. Este o diferență.

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru suntserios):

Dacă asta insinuam, asta intrebam.

| Arakiss a răspuns:

Oricare dintre noi poate merge oriunde in lumea asta mare si sa-si ia orice femeie/barbat doreste (daca poate).
Cine te opreste? De cand barbatii/femeile dintr-o tara sunt rezervati pentru femeile/barbatii din tara respectiva?

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru Arakiss):

Să zicem că sunt o femeie singură de 27 de ani. Nascută și crescută in bucurești. In cartierul meu sunt cățiva bărbați de vărstă apropiată și pănă nu de mult erau singuri. Acum și, dintr-o dată, îi văd cum se plimbă fericiti cu niște femeie care bălbăie limba romănă.
Mă întreb dacă doare, dacă irită, Sau dacă Romancele noastre, emoțional. nu sunt deloc afectate.

| Arakiss a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Pai daca tu ca femeie n-ai facut nimic cat erau singuri, de ce te-ar deranja ca nu mai sunt singuri?
Ei pot sa nu mai fie singuri si daca se cupleaza cu orice alta femeie nu neaparat cu ucrainience.
E o falsa problema.

| SilentRain a răspuns:

Și așa sunt stricați

| mi25 a răspuns:

Vai, ce durere! Uite natia cum piere!
Dupa ce numarul babatilor este mai mic decat al femeilor, mai vin si ucrainiencile sa ne saraceasca de virilitate barbateasca!
Mai avem cativa ani si disparem ca natie. Unde mai pui ca multe romance sau "romance" au fost luate de vest la "munca".

| CleanHeart a răspuns:

De ce să mă irite că n.am motive

| AndresDarie2000 a răspuns:

Aș vrea ca ucrainencele să mă ia pe mine laughing. Nu m-aș supăra deloc happy
Din partea mea mă pot "fura" ucrainencele " laughing