Poate pentru ca el era mai timid și s-a gandit ca sunt șanse de 100% sa nu spună nimănui. Poate nu mi-a spus pentru ca nu am aceeași fire ca respectivul și ar fi crezut ca as spune cuiva. Bine clar nu m-as simți. Încrederea aparent nu era reciproca.
Nu m-aș simți în nici un fel.
Nu am "concurat" niciodată pe prietenii.
Să știi că gelozia nu se manifestă doar în relații de dragoste.
Și asta e tot gelozie. Într-o relație de prietenie.
Nu poți și nu e normal să-ți condiționezi prietenul în ceea ce face, doar pe baza relației de prietenie. (de fapt nu e normal pe nici o bază)
M-as simti bine ca nu m-a implicat in fapta rea pe care a facut-o. M-as fi simtit prost daca mi-ar fi spus si ar fi trebuit sa pastrez un secret atat de mizerabil.
Motivul pentru care nu mi-a spus nu ar fi relevant pentru mine. Oricum si daca mi-ar fi spus si daca nu, m-as indeparta de el si l-as tine la distanta. E un tip periculos. Daca a putut face asta altora ar fi putut sa mi-o faca si mie. Nu as avea încredere sa-mi spun secretele unui astfel de tip.
Salut,nu am stat sa citesc tot paragraful, dar am inteles ideea.Eu personal m-as simti prost si as avea o ura pe ambii indivizi.Eu cred ca prietenul meu nu mi-a spus mie de planul lui, dar i-a spus prietenului timid deoarece era mai secretos si ca in mare parte el este un prieten fals si categoric nu ține la tine.