In marea lor majoritate, cei care pun genul asta de intrebari, sunt copii si adolescenti lipsiti de atentia celor din jurul lor.
Au nevoie sa se simta putin bagati in seama.Ei stiu ca postand o intrebare destui o vor citi si unii chiar vor raspunde.Si,cu riscul sa fie injurati,au atat de multa nevoie sa li se dea atentie,ca nu le pasa.
Uita-te putin la profilurile celor care intreaba,obsedant, nimicuri.O sa vezi ca au extrem de putine raspunsuri, dar un numar impresionant de intrebari.Acestia sunt categoria intrebacilor.
Nu ma pot supara pe ei,poate chiar nu au cu cine vorbi,poate au si ei nevoie de minutul lor de "celebritate",pe unii ii inteleg,pe altii ii ignor,toti am fost copii.
In ce priveste a doua parte a intrebarii tale,trecem la categoria raspundacilor.
Si, daca ajung sa raspunda unei intrebari, toti vor sa fie rasplatiti.Acasa la ei,nici gunoiul nu-l duc fara sa primeasca ceva in schimb,vrei sa raspunda degeaba aici?
Vreau sa spun ca au o asemenea conceptie despre ajutor si recompensa,incat nu realizeaza ca funda este un premiu virtual,complet inutil!
Confunda realitatea cu spatiul virtual si functioneaza dupa principii false intr-o lume inexistenta.Ce le poti face?
Pune-l pe unul din ei sa stea la coltul strazii si sa cerseasca un leu-e acelasi lucru cu a cere funda!
Cand vor intelege asta,poate vor inceta.
Principiile nesanatoase cu care au crescut ii impiedica sa inteleaga ca doar raspunzand,deja tu esti cel castigat,ai ajutat un necunoscut si nici multumesc nu-ti trebuie, ai facut o fapta buna si anonima.Cei care vor ajunge vreodata sa gandeasca in felul asta, sunt norocosi.
Parerea mea.
Asa este eu prefer sa nici nu mai deschid intrebarea e stupid dar cei care fac asta nu sunt neaparat idioti ci nu au alta ocupatie si nu au ce face decat sa-i scoata din minti pe alti sunt de accord ca un admin sa selecteza intrebarile dar asta ar fi cam o pierdere de timp pentru acel om tie ti-ar placea sa faci asa ceva? Si pe gratis? In plus poate asa o sa dureze mai mult pana poti sa postezi o intrebare care are nevoie de un raspuns urgent asa ca nu stiu cat de bine ar fi cu un admin...
Altii primesc funda doar petrnu: da sau nu sau orice alt raspuns de 2-3 cuvinte. Eu am facut raspunsuri mai lungi de vreo 5 ori dacat intrebarea ta si nici voturi, nici funda n-m luat. Si unele intrebari despete au raspunsuri gen: ba esti prost, sau ce intrebare mai e si asta sau altele si altele fara sens.
Pe mine unu chiar nu ma intereseaza fundele! Ar trebui sa spun si eu dupa fiecare raspuns "funda?"ar fi chiar penibil! In cele spuse de tine ai uitat sa precizezi ca majoritatea isi pun temele pe TPU, cu intrebarile penibile (Ce culoare au ochi mei? Cine ghiceste cum ma cheama?)m-am obisnuit
Bună comparaţia cu cerşirea unui leu şi cerşirea fundei... nici eu nu m-am gândit la asta, dar ei.
Sunt prea absorbiti sa ceara funda, vrei sa si gandeasca?
Aşa ar fi bine... nu de alta, dar la întrebările gen ''de ce cereţi fundă?'' nu am văzut pe niciunul să argumenteze. Spiritul competitiv şi de turmă.
Fiecare cu intrebarile lui dar aia ce cersesc o amarata de funda chiar ca ma enerveaza si pe mine...
Şi la ce te aştepţi de nişte copii de 13-14 ani? Dacă era un site de adulţi, poate îţi delectai mintea şi vederea cu lucruri mai mature.Nu generaliza unde nu ai motive.Sunt doar copii inocenţi.Crede-mă,este mai bine să întrebe asta, decât ce să facă ei cu un copil în faşă. Arată şi tu puţină înţelegere.Lumea merge din rău în mai rău şi oriunde întorci privirea vezi doar oameni care spun că nimic nu se poate face,când putem schimba multe lucruri şi situaţii. Dacă vrei să ajuţi, nu te uita la fundă, pentru că nu reprezintă nimic.Bineînţeles că pentru copii,funda reprezintă un lucru frumos care îi atrage.Dar tu, dacă eşti adult, lasă fundele pentru copii şi oferă ajutor necondiţionat cuiva care chiar îţi cere ajutorul.O zi frumoasă. Nobody4Nobody.