| aaasssssssss a întrebat:

Intrucat se stie ca viata=suferinta, de ce oamenii continua sa se inmulteasca?

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca nu este adevarat ca viata este suferinta, viata este un drum frumos, in care trebuie sa te lupti, dar de care te poti bucura. Sigur ca toti avem momente grele, de depresie, in care avem impresia ca viata e o suferinta indelungata, dar sta in puterea noastra sa readucem soarele si fericirea in viata noastra

| aaasssssssss explică (pentru Brigaela):

Suntem prea multi 7 miliarde, de ce sa mai facem? Resurse oricum nu ajung. Copiii care se chinuie sa traiasca in Romania sunt fericiti?

| SergiuBoss11 a răspuns:

Conteaza unghiul din care o privesti.din unghiul meu, viata nu inseamna suferinta.

| aaasssssssss explică (pentru SergiuBoss11):

Ce zici de tiganii care se chinuie sa traiasca fara sa inteleaga de ce?

| iSwag a răspuns (pentru SergiuBoss11):

I-a murit pisica sau a parasit-o / l-a parasit si se plange.

| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

Viața nu este egal cu suferința, e adevărat în viață ai parte și de suferință dar și de fericire în același timp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se stie? eu nu stiu ma.la mine viata=fericire, bucurie, sanatate, belsug.si m-am si inmultit, am trei copii.si la ei viata egal tot la fel.

| DyingLight a răspuns (pentru aaasssssssss):

Nu e vina noastra ca ei nu vor sa munceasca, nu vor sa invete, nu vor sa se civilizeze. Asa este, nu isi merita soarta, soarta meritata trebuia sa le-o ofere Antonescu...

| AirănMeidăn a răspuns:

e voia Domnului si trebuie implinita

| peperonies a răspuns:

Pentru ca viata = suferinta doar daca esti foarte prost sau foarte destept.

| gemeni6226 a răspuns:

Viata nu este o suferinta ci un manunchi e lectii pe care daca le inveti bine si treci testul ai parte de bucurii numai ca vine o alta lectie si inca una si inca una dar intre doua lectii ai timp sa te si bucuri.Greutatile te intaresc si te fac sa ai mai multa incredere in tine. Daca vrei simplificat poate fi privit ca un joc cu n level.Si cum in joc ne bucuram daca trecem de un level si ajungem cu una mai sus in viata tot asa.O viata fara nici o lectie sau fara greutati de trecut pina la urma ar deveni extrem de plictisitoare.Tu ai putea sta la plaja la Miami Beach 100 de ani fara sa faci nimic numai sa fi servit? Eu nu, m-as plictisi de moarte.

| aaasssssssss explică (pentru AirănMeidăn):

Jizas nu exista

| AirănMeidăn a răspuns (pentru aaasssssssss):

de unde stii?

| Mayar a răspuns:

De ce? Pentru ca omul traieste, are un scop in viata, il atinge, se intelepteste, si pentru ca sa nu fie totul in van, face un urmas, caruia ii da mai departe intelepciunea sa, astfel incat succesorul lui va fi si mai intelept.

| aaasssssssss explică (pentru anonim_4396):

Pentru ce tie iti trebuie copii? pentru ce sa-i chinui? Te gandesti doar la propriile stisfactii si necesitati?
Cei mai fericiti copii sunt cei care au avot norocul sa nu apara niciodata pe acest Pamant

| aaasssssssss explică (pentru AirănMeidăn):

Pentru ca e demonstrat stiintific

| aaasssssssss explică (pentru Mayar):

Nu, inmultirea e o necesitate genetica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru aaasssssssss):

Esti un nefericit si cu ideile astea tat ase vei asfinti.dar asta nu-i problema me.