| Suntbaiat123456789 a întrebat:

Își va epuiza vreodată, userul Alex Dorinel întrebările?

21 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cand ii va pica netul.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu, căci așa este când te-ai blocat la 5 anișori, atunci curg întrebările gârlă.

| Mosotti a răspuns:

Nu isi va epuiza intrebarile AlexDorinel, e normal sa fie curios sa afle tot felul de chestii.

Cui nu ii convine sa nu intre pe intrebarile lui, nu e problema, sa se planga cineva ca el pune multe intrebari e aiurea, dat fiind ca poate sa nu aiba tangenta cu acele intrebari.

| Lukasssz a răspuns:

Doar daca va fi suspendat

| Mosotti a răspuns (pentru Lukasssz):

Nu va fi suspendat ca nu incalca nici o regula.

| Lukasssz a răspuns (pentru Mosotti):

Pai nu incalca nici o regula, doar ca isi poate lua multe raport-uri de la unii si sa primeasca suspend

Nu vad de ce i s-a dat reporturi?! Normal ca nu o sa fie suspendat, pe ce baza? Ce regula incalca? Nici una.
Si daca mai se continua cu raporturile prostesti, e posibil ca aia care dau raport degeaba sa aiba probleme, ca zapaceste moderatorul degeaba, pe softpedia se pedepsesc reporturile aiurea!

Cine ii pune sa intre pe intrebarile lui? Ca nu pricep.
Dai report daca se incalca vreo regula, altfel dai degeaba.

Singura explicatie logica pe care o am este ca ei sunt gelosi, prin intrebarile lui el creste in rank, ceea ce ii fac pe ei sa turbeze, nu ma intreba de ce, asta e singura explicatie logica pe care o am.

Sa fie sanatosi, si eu dau multe raspunsuri, nu am treaba, doar ca nu pun intrebari asa mult, intrebari pun mai rar.
Moderatorul de aici e bun si prea corect, altfel sa vezi tu ce turbau ei cu adevarat, pai stiu destule cazuri dincolo.
Umpli casuta de reporturi la moderatori degeaba, ii incurci, dai peste cap munca lor. Si cand sunt reporturi corecte, mai greu le alege din gramada celor inutile.

La faza cu corectitudinea moderatorului ai partiala dreptate, cred ca sti si tu, eu cand dezbateam cu tine si cu mr.America aka relian, "bubele" Americii, asta m-a "indrumat" spre sinucidere si eu instant l-am injurat si l-am raportat si ghici ce, moderatoarea nu i-a sters raspunsul ...doar mie.

Lui relian i-am zis azi vreo doua, ca ma facea prost indirect, i-am taiat-o f dur ca merita, nu mai am ce discuta cu el, el pluteste total cu america lui si cu conceptia despre vaccin.
Traieste intr-o SUA ideala, unde e nemaipomenit, etc, cand se stie ca e praf america si e din ce in ce mai praf economic, au datorii uriase, niv de trai scade, daca n-ai bani nu inveti, nu te tratezi, etc.

Trebuia sa dai moderatorului un mail sa-l intrebi de ce ti-a sters postul.

Sincer sunt multe tari din Europa unde traiul e de 10x ori mai bun fata de SUA.

Nu e asa de mare diferenta la nivel de trai nici in UE, si astia pica de rup, eu stiu din Germania unde preturile au crescut si veniturile nu prea.
Insa macar in UE exista si ceva umanitate la sistemul de sanatate, invatamant si sistem social, macar atat au.

Mda,o sa il superi pe mr.America si o sa vina cu tot felul de argumente ca acolo in Usa viata e roz si ca acolo e cel mai bun trai laughing

Da, pai asa face, si te face prost pe fata, zice ca nu sti nimic, ca asa mai departe.

| CIaudiu a răspuns:

Nu, ca daca termina stocul le reia de la capat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred. Și se pare ca nici hyacinth.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E de neoprit! sad

| Vasilicamosbatran a răspuns:

Din pacate nu

| Loredanagrusa a răspuns:

La fel cum se va epuiza procesul de excreție

Întrebări similare