Nu, căci așa este când te-ai blocat la 5 anișori, atunci curg întrebările gârlă.
Nu isi va epuiza intrebarile AlexDorinel, e normal sa fie curios sa afle tot felul de chestii.
Cui nu ii convine sa nu intre pe intrebarile lui, nu e problema, sa se planga cineva ca el pune multe intrebari e aiurea, dat fiind ca poate sa nu aiba tangenta cu acele intrebari.
Nu vad de ce i s-a dat reporturi?! Normal ca nu o sa fie suspendat, pe ce baza? Ce regula incalca? Nici una.
Si daca mai se continua cu raporturile prostesti, e posibil ca aia care dau raport degeaba sa aiba probleme, ca zapaceste moderatorul degeaba, pe softpedia se pedepsesc reporturile aiurea!
Cine ii pune sa intre pe intrebarile lui? Ca nu pricep.
Dai report daca se incalca vreo regula, altfel dai degeaba.
Sa fie sanatosi, si eu dau multe raspunsuri, nu am treaba, doar ca nu pun intrebari asa mult, intrebari pun mai rar.
Moderatorul de aici e bun si prea corect, altfel sa vezi tu ce turbau ei cu adevarat, pai stiu destule cazuri dincolo.
Umpli casuta de reporturi la moderatori degeaba, ii incurci, dai peste cap munca lor. Si cand sunt reporturi corecte, mai greu le alege din gramada celor inutile.
Lui relian i-am zis azi vreo doua, ca ma facea prost indirect, i-am taiat-o f dur ca merita, nu mai am ce discuta cu el, el pluteste total cu america lui si cu conceptia despre vaccin.
Traieste intr-o SUA ideala, unde e nemaipomenit, etc, cand se stie ca e praf america si e din ce in ce mai praf economic, au datorii uriase, niv de trai scade, daca n-ai bani nu inveti, nu te tratezi, etc.
Trebuia sa dai moderatorului un mail sa-l intrebi de ce ti-a sters postul.