Buna! Cu toate ca spunem ca nu ne intereseaza parerea altora despre despre noi, despre ceea ce spun altii, ca ne vorbesc pe la spate.(chiar si cei mai buni prieteni se dovedesc a fi altfel decat credeam noi). uneori, ne dor acele lucruri.Dar ce ar trebui sa facem, si ce este cel mai bine e sa ii ignoram, sa ne facem ca nu ne pasa si sa ii tratam cu indiferenta, sa le zambim de fiecare data cand ne fac rau!
Nu conteaza ce cred altii despre tine, important e ce crezi tu despre tine! Tu te cunosti cel mai bine ..si nu ii lasa pe altii sa iti distruga increderea in sine!
Te pup!:*
SI inca ceva:
"Nu e treaba mea ce spun oamenii despre mine.Eu sunt ceea ce sunt si fac ceea ce fac.Nu astept nimic si accept totul.Si asta face viata mult mai usoara." A.H.
Inainte imi pasa...dar apoi mi-am dat seama ca oamenii isi spun parerile condusi de rautate si invidie. Deci acum nu-mi mai pasa deloc si am de gand sa-mi urmez drumul in viata fara influenta celor din jur.
Daca e parerea unor prieteni foarte apropiati sau a familie, o mai iau in seama.
Nu,chiar nu imi pasa.Nu cred ca e bine sa iei in seama toate rautatile! Te pup!
Parerea mea este ca desi aproape toata lumea spune ca nu ii pasa, de fapt este invers.Ne pasa, dar nu vrem sa recunoastem.Nu cred ca nu exista un om caruia sa nu ii fi pasat ca cineva i-a vorbit urat, sau l-a vorbit pe la spate sau alte lucruri rele, tot simti in adancul sufletului tradare, ura, egoism si invidie cand cineva gandeste urat despre tine.Recunosc ca si mie uneori imi pasa, pentru ca asa e omenesc si firesc(dupa parerea mea) sa ai sentimente si sa simti, dar nu inseamna ca trebuie sa exagerezi intrand in despresie, trebuie sa treci mai departe cu capul sus mereu.
Nu, nu îmi pasă. Și nici ție nu ar trebui să-ți pese decât de părerea persoanelor foarte apropiate. Încearcă să fii persoana pe care TU ai vrea să o întâlnești și să dai tot ce ai mai bun din tine. Contează să fii tu fericit cu persoana ta, deoarece părerile altora nu te pot ajunge și nici nu te pot răni. Succes! ^_^
"Nu`mi da sfaturi, pot gresi si singur " - Immanuel Kant
SFAT, sfaturi, s. n. 1. Vorbe, argumente spuse cuiva pentru a-l convinge să procedeze într-un anumit fel, într-o împrejurare dată; povață, îndemn, îndrumare.
Multumit de raspuns?
De parerea adevaratilor prieteni trebuie mereu sa ti cont, dar de parerea celorlalti care vorbesc numai asa nu trebuie sa te superi sau sa ti cont.
De obicei nu. Singurele pareri care conteaza pentru mine sunt ale parintilor, prietenei mele cele mai bune si cam atat. De obicei oamenii vin si pleaca. La inceput pot sa te placa, dupa sa isi schimbe parerea. Deci nu
Chiar daca cei ce critica au dreptate sau nu, imi pasa si cred ca oricui, catusi de putin, ii pasa.Chiar daca stii ca nu trebuie sa te darame o parere, tot iti pasa. Pana la urma nu traim izolati. Iar daca cineva are o parere foarte buna despre tine, o lauda, atunci sunt sigura ca iti pasa de parerea asta Si iti dau un exemplu: sa presupunem ca vrei sa devii foarte bun la ceva... un om cunoscut si apreciat. Si atunci normal ca trebuie sa iti pese de parerea lumii daca asta e scopul tau. chiar daca stii ca esti mai bun decat cineva, e bine sa le arati celorlalti de ce esti in stare, pentru ca atunci cand esti apreciat si tu te simti mai bine!
GGG562852 întreabă: