Nu imi pasa ce zic altii despre mine..cum sunt asa sunt nu ma pot schimba si daca nu le convine pot sa plece din viata mea. eu fac totul cum vreau
Da adica trebuie sa stii ce trebuie sa corectezi la tine dar nici sa zica cineva ca trebuie sa te bagi in fantana si tu sa asculti.
Uneori poti sa iei in seama parerea altora dar nu poti sa ai incredere in orice persoana, eu iau in considerare toate parerile dar pana iei o decizie trebuie sa analizezi situatia pentru ca conteaza si situatia.
Nu. Sunt foarte putine persoane pe parerea carora chiar pun accent. Restu, ma doare-n cot ce cred despre mine.
Bună.
Poftim?
După gura lumii aș muri de foame!
Pa, pa.
Nu cred ca are rost sa imi pese ce zic alti despre mine.tu ti cont despre ce zic alti despre tine?
Sincera sa fiu...da dar deinde foaarte mult cine e persoana care ma critica. Daca e o persoana pe care eu o respect si o admir ormal ca o sa incerc sa corectez ce e de corectat la mine...dar daca e o persoana cu care nu prea am de-a face sau nu ma inteleg bine cu ea chiar nu ma intereseaza ce crede sau ce zice despre mine.Persoanele care vor sa ma cunoasca trabuie sa vorbeasca cu mine nu cu altii despre mine.
Sincer mie nu deoarece sunt independent niciodata nu mia pasat de parerea lumi nici macar de a parintilor pentru ca restul lumi poate sa te vada cum vrea insa tu esti special prin faptul ca nu iti pasa sti nu trebuie sa bagi lumea care face misto de tine in seama... prostul bagat in seama devine important asa ca ai grije si tine minte intotdeauna fi tu si nu te schimba pentru ca asa vor alti si ai grije la prieteni. Prieteni adevarati te apreciaza exact asa cum esti fara sa incerce sa te schimbe
Depinde, daca este parerea uneo buni prietene care iti spune parerea ei adevarata si nu te minte de dragul prieteniei, atunci da
...poate ca nu toate parerile celorlalti ar trebui luate in vedere, ci doar cele care vin din partea unor persoane care inseamna ceva pentru noi, un profesor, o ruda, un prieten mai mare...
GGG562852 întreabă: