Pai.daca voi doi sunteti facuti unul pentru celalalt mereu va fi o cale de impacare, indiferent de situatie..De ce nu ii spui tu adevarul? Sa ii spui exact ceea ce simti. Daca te iubeste cu adevarat se va intoarce la tine, daca nu inseamna ca nu a fost a ta niciodata. Dar ma gandesc asa., daca ea inca te iubeste si se v-a intoarce la tine baiatul cu care este ea nu va suferi la fel de mult cum probabil suferi tu? In fine... Fi calm s si promite-i ca nu vei mai face o asemenea greseala si marturiseste-i ceea ce simti pentru ea. Orice om greseste!
Parerea mea este ca ar trebui sa clarifici cu ea lucrurile. Zici ca tu crezi ca ea inca mai are sentimente pentru tine... daca te-ar iubi mai mult pe tine decat pe acel baiat, atunci s-ar desparti de el. Acum, depinde de situatie, eu nu-l cunosc pe acel baiat si nu-mi pot da seama ce fel de om e, insa ce pot sa-ti spun, este sa-i demonstrezi fetei ca o iubesti enorm si s-o faci sa se simta mai bine in preajma ta, nu stiu...iar daca fata nu-ti da semne ca ar vrea sa fiti impreuna, nu o presa, ci cauta o alta fata care te iubeste cu adevarat si tu pe ea.
PowerKoko întreabă: