Asa,si ai ajuns in cea mai jalnica etapa,cea mai josnica forma a iubirii,cand cersesti dragoste,si te doare-n fund de sanatatea ta,si iti mai permiti sa stai pe loc?!
De ce nu te misti, de ce crezi ca el e sfarsitul a tot ce esti tu?
Stii de ce nu-ti gaseau nimic? Ca de fapt nu ai ceva concret, totul e in mintea ta.Fiecare stare pe care o ai e in mintea ta,si bine ai zis,te compaci intr-o deplorabila mila fata de tine insati.
In loc sa cauti iesirea din situatie tu stai si o traversezi. In loc sa iti pui viata la punct tu stai sa pui puncte de suspensie-exemplele continua
Nu se moare din dragoste,se moare din cauza ca decazi in dragoste,te transformi intr-o dependenta,intr-o femeie care nu sta pe picioarele ei si nu poate sa accepte,sa ia decizii, doar sta si cum ai zis, striga dupa ajutor.
Nu am inteles eu faza dar...tu suferi ca nu esti langa el? De 3 ani jumate... Bun,nu esti.E vreo cale,sa fii? E vreun sacrificiu de facut,ceva peste care sa treceti? Mereu e,dar cand e prea greu,sau nu esti in stare pentru ca pur si simplu nu esti-nu mai are rost,nu crezi?
Nu v-ati gasit in spatiul si timpul potrivit, poate altcandva, acum nu.Atunci trebuie sa incepi sa-ti pui sanatatea,viitorul,tot ce ti-a ramas si-ti face bine pe primul loc. Ajuta-te de credinta,de ceva ce te motiveaza, gaseste pe altcineva, si mergi mai departe.
Andra stai ca nu pricep mare lucru.Vad ca tu ai ajuns si prin spital dar nu vad nimic legat de el? tot tu spui suntem impreuna de 3, 5 ani "pentru. ca nu pot fi alaturi de el"
Incearca sa ma crezi dar ma auzi si tu cum fluier a paguba in nepriceperea mea. Poate ma luminezi la minte si pe mine.O fi el insurat? Poate tu maritata? Mai nou am citit cu maritisul si insuratul virtual de ma crucesc nu alta.Sa nu sari la mine ca sunt nevinovat.
Mai,urzi,cand am scris acel mesaj eram foarte suparata pe toti si pe toate,sunt atatea de zis, poate nu am fost explicita, da, ai dreptate sunt casatorita si asta spune multe.nu sar la tine,ai dreptate,nu asa se relateaza lucrurile,dar atunci am avut un moment de slabiciune si am vrut sa-mi etalez sentimentele undeva, am nimerit aici, multumesc ca le-ai citit si ai scris ceva
Pai stai asa ca nu este bine eu zic sa te lasi condusa de ratiune nu de sentimente deoarece vei suferi si tu si cei din jur, eu zic ca cei din jur nu merita asa ceva.Eu zic sa pui mina sa o apuci pe calea rugaciunii la Dumnezeu ca mult bine vei avea.Eu nu am pomenit credincios cazut prin depresie.Majoritatea prin rugaciune au gasit linistea lor. Poti sa incepi sa citesti Psaltirea dar cu luare aminte si ai sa vezi ce bine va fi. Poti sa o apuci pe calea Sf Biserici ca nu va cadea pe tine si nici Preot daca ii ceri sfatul nu te jupoaie de vie.Eu zic sa te faci femeie de treaba si prin credinta ta sa sfintesti casa, nu te lasa condusa de sentimente ca distrugi tot in jurul tau.
Stiu ca asa trebuie sa fac,dar inca nu pot,nu-ti cunosc viata ta,nu stiu daca tu ai iubit vreodata,nu stiu cati ani ai sau prin ce ai trecut tu,si cat de rational esti,eu nu am putere sa fac ceva,sa decid cu ratiunea,sunt confuza,mersi de sfat, o sa citesc Psaltirea,stii ce nu inteleg,de ce mereu trebuie sa faci ce vor altii, daca tu simti ca esti nefericit, de dragul lor sa ramai asa?
Sa fii tu sanatoasa cit am oftat eu dupa iubita mea, dar eu nu am disperat eu am fluierat a paguba de ma auzeai si tu.Dar am ajuns la concluzia ca viata merge inainte si sunt milioane de femei,asa ca leacul a venit din interiorul meu,eu nu am zis in mintea mea ca fara ea viata mea nu are sens. Acum nici nu ma ostenesc sa dau timpul in urma si ridic din umeri la ce a fost si ce o fi fost in mintea mea atunci.Tu spui asa "de ce mereu trebuie sa faci ce vor altii, daca tu simti ca esti nefericit, de dragul lor sa ramai asa?"umbla vorba prin popor daca 9 zic ca esti baut si zice si al 10 -lea chit ca nu ai pus nimic in gura te duci la culcare" Deci Andra pui tu capus-orul tau la contributie si cind esti pe liniste si pace fara xanax si alte minuni,faci o analiza a ta dar cu frica de Dumnezeu dar corecta eu sper ca vei gasi in tine raspunsurile corecte si drumul de urmat.Ajuta si psihologul daca este ceva de capul lui si tu esti dispusa sa urmezi un sfat.Ajuta enorm sa dai cu nasucul si pe la Sf Manastire sa vorbesti cu un Parinte de acolo si vei gasi leac sufletului tau. Faci si o spovedanie ca la carte apoi te lasi pagubasa si o iei pe drumul cel bun, ai cuvintul meu nu am pomenit om sa turbeze ca se roaga la Dumnezeu si citeste Dumnezeiestile Scripturi ba din contra toti devin mai buni pe moment ce inteleg.Sa nu cumva sa te rogi la Dumnezeu ca barbatul iubit sa lase nevasta si sa vina la tine ca nu te va asculta Dumnezeu, Pe la vrajitoare sa nu calci nici cu forta ca vei avea parte numai de rau. Mizeria din suflet nu se da afara cu mizerie ci cu lumina de la Iisus.El este salvarea ta El este colacul tau de salvare.Sa nu crezi ca sunt un habotnic sau cine stie ce ca gresesti, eu vorbesc din ce a tras cojocul meu.Eu si trintit jos tot nu ma lasam si incepeam sa ma ridic dar nu deznadajduiam ba din contra depuneam mai mult efort si ma rugam de plingeau si pietrele de mila mea si Dumnezeu a fost alaturi de mine.Eu nu am pus in viata mea gura pe xanax si blegomazin si am luptat in coate si genunchi dar ma rugam si la Dumnezeu.Invata sa pui necazurile tale la picioarele lui Dumnezeu incepi cu cele de capetenie si lui sa ii ceri ajutorul si nu uita la sfirsit sa ii multumesti ca a auzit rugaciunea ta "ca numai unul a multumit si acela era de alt neam" Pune mina si citeste Sf Evenghelii (Noul Testament) si acolo sa vezi tu ce a tras Mintuitorul pentru noi dupa ce vei citi vei vedea ca tu nu procedezi corect. Uite aici un ex http://www.youtube.com/watch?v=-XwyQ4O2-ow si vei incepe sa gindesti daca amaritii aceia au nevoie de dragoste si se au unul pe altul si toti se incred in Dumnezeu pai tu nu poti incerca sa fii fericita facind bine altora, eu zic ca este caul sa nu pui in fruntea listei persoana ta si sa faci bine sa te mai gindesti si la altii ma refer la cei din jurul tau ca nu este bine sa ii faci sa sufere cind poti ajuta dupa puterile tale.
MadaAwwr întreabă: