anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubitul meu a visat ca ma inseala. Ce inseamna asta? Ca asta urmeaza sa faca? El mi a zis ca daca urma sa faca asta nu imi zicea de acest vis,dar nu stiu ce sa cred, am ramas putin masca dupa conversatia ce am avut-o. Deci?!

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu siguranță o să te înșele, eu zic să îl părasești, e clar că nu mai poți avea încredere în el dacă a visat așa ceva.

| NYCOO a răspuns:

Nu cred ca o sa te paraseasc depinde acum si de felul in care se comporta cu tine... daca este mai rece acum(dar este un vis )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oameni buni, e doar un vis..chiar nu înseamnă nimic.

| Green66 a răspuns:

Eu zic să visezi și tu că il înșeli, trebuie să-i plătești cu aceeași monedă și in felul asta echilibrezi balanța.

| Florian_Cristian_1994 a răspuns:

Este pur si simplu doar un vis.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Treci peste, a fost doar un vis!

| any175 a răspuns (pentru Green66):

Si eu am visat ca ma inseala sau ca il inselhee hee

| any175 a răspuns (pentru NYCOO):

Nu este rece happy

| AvalohAlyn a răspuns:

E doar un vis si nu trebuie bagat in seama.

| Năstasă_Iulian_1993 a răspuns:

Si eu am visat ca voi fi seic sigur voi fi? cam asa pui tu intrebari

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te va parasi sau te va parasi, nu stiu ce are el in cap.insa visul vine de la prea multa pofta de alte fete. uitandu-se dupa alte fuste sau dupa alti bikinei si dorinta de ao lucra pe tipa aia, se imprima in subconstient si noaptea lucreaza subcontientul vise.

| AnimatedSignature a răspuns:

Nu, nu înseamnă asta. Asta înseamnă că vei muri curând. Nu mai ieși din casă în zilele astea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu

| mgtow a răspuns:

O sa te insele pentru ca nu ai 18 ani si nu ai habar ce e viata, mai ai de invatat destule

| Rainmaker a răspuns:

Buna any!
Nu trebuie sa te ingrijorezi, din cel putin 2 motive:
Primo - iubitul tau a vrut sa vada cum reactionezi in cazul in care ipotetic vorbind s-ar intampla;
secondo - Foarte des adolescentii au vise erotice in care distributia protagonistilor nu se poate controla.

| any175 a răspuns (pentru Rainmaker):

Primo : din vesela imediat m a simtit trista in telefon
Secondo : nu s a culcat cu ea in vis laughing

| TeoJoy a răspuns:

E doar un vis! Nu-l poti controla si nu inseamna nimic! straight face