E o gluma de prost gust. Daca te-ai uita putin la emblema celor de la CNN si la emblema din video ti-ai da seama imediat.
O zi buna!
Nu ma nu este adevarat x-( nu mai crede pe toti prosti care au ceva cu el.
Si daca fac acum eu o pagina pe net si spun ca nu stiu care alta vedeta are masca si dinastea.ma credeti? ii foarte aiurea chestia, cum sa nu existe? sunt mult mai multe dovezi ca exista decat o amarata de poza editata pe photoshop, si mosu ala care isi misca gura dupa melodie si gata frate. Justin Bieber. Sau mai nou asaa arata oamenii de 51 de ani? cu corpul lui Justin si cu o masca pe fata? aa si sa nu uit de voceuita'ti odata de prostia asta trucata ca nu'i adevarat. Justin Bieber exista si gata. ceauu
E facatura pa bune.cum se cante un mos asa. poate sa faca playback.si dk era sa fie adevarat, stirea ajungea in toata lumea pana acum>fake pe bune))))
Uitati prostiile astea inventate de ei nu sunt adevarate!
El o angazat acest batrand de 51 de ani ca sa se prefaca!
Ca cica el e justin!
Dar astea sunt zvonuri!
Nu credeti ca e o tampenie!
Justin Bieber exista!
Ca daca Justin Bieber era batranu`ala de 51 de ani, el nu mai facea miscarile si toate astea i nvideoclipurile lui!
Credeti`ma si eu am fost socata cand am vazut aia de pe You Tube!
Dar dupa mi-a zis unu ca nu`i adevarat!
Asa ca stati calmi!:*
Deci nu corespunde nimic jb exista... si in plus ala nici la ochii nu seamana cu el... i o farsa i chiar imposibil;~! x=)
anonim_4396 întreabă: