E o gluma de prost gust. Daca te-ai uita putin la emblema celor de la CNN si la emblema din video ti-ai da seama imediat.
O zi buna!
Uitati prostiile astea inventate de ei nu sunt adevarate!
El o angazat acest batrand de 51 de ani ca sa se prefaca!
Ca cica el e justin!
Dar astea sunt zvonuri!
Nu credeti ca e o tampenie!
Justin Bieber exista!
Ca daca Justin Bieber era batranu`ala de 51 de ani, el nu mai facea miscarile si toate astea i nvideoclipurile lui!
Credeti`ma si eu am fost socata cand am vazut aia de pe You Tube!
Dar dupa mi-a zis unu ca nu`i adevarat!
Asa ca stati calmi!:*
Ba este adevarat.Chiar daca asa credeti mi-am dat seama de ceva pe Youtube. El avea peruca lui JUSTIN BIEBER si cand tinea un comcert i-am vazut ochii batranului de 51 de ani.Eu cred ca este adevarat.Este doar parerea mea.
Hai lasa'ma e o minciuna in toata regula...is niste tampiti astia care au facut gluma asta de prost gust ... J. B. exista stai chill
Hai ma lasa'ma ...is niste tampiti astia care au facut glm asta de prost gust... J. B. exista stai chill
Wow...are cineva peste 14 pe pagina asta... dupa standardele conversatiei nu s-ar prea zice? Voi nu ati vazut la BBC ca s-a producatorii lui JB au recunoscut ca a fost o mascarada si ca JB era de fapt un tip mult mai in varsta dar talentat si a fost operat sa arate ca un pusti de 13 ani pentru profit? Mai uitati-va si voi la TV ce naiba?
Deci nu corespunde nimic jb exista... si in plus ala nici la ochii nu seamana cu el... i o farsa i chiar imposibil;~! x=)
Astea`s prostii mai! Si nu numai pozele cu Justin de cand era mic, dovedesc ca ar fi aproape imposibil ca acel batran sa fie Justin Bieber, ci sunt muult mai multe. Cresterea lui, vocea proprie pe care NU am mai auzit`o nicaieri. si totusi: parintii, fanii care au reusit sa-l cunoasca nu ar fi atat de indiferenti sa nu observe adevarul.Si fetele care au fost cu el, nu cred ca daca stiau aceasta barfa continuau acea relatie. Ele trebuie sa stie si din moment ce nu am declarat nimic sau inca sunt moarte dupa el... Si din cauza geloziei se inventeaza zvonuri.Sau poate acel batran avrut sa devina ca si el si s`a deghizat precum Justin.Se poate si asta...
ZSi eu cred ca e doar un zvon. dar pe CNN a aratat masca si pe internet apare o poza in care cel care ar fi sub masca ...il baga in celula si arata exact ca justin
anonim_4396 întreabă: