| Daniel_4881 a întrebat:

Justin Bieber Nu exista? spuneti ca nu e adevarat pls http://www.youtube.com/watch?v=lY89NfIZcyQ&feature=playe r_embedded

Răspuns Câştigător
| Ronnix a răspuns:

E o gluma de prost gust. laughing Daca te-ai uita putin la emblema celor de la CNN si la emblema din video ti-ai da seama imediat.
O zi buna! happy

306 răspunsuri:
| Fisstic a răspuns:

Nu cred despre ce se spune in legatura cu el. straight face Eu cred ca Justin chiar exista... iar in lagatura ca mosu d 51 d ani care s spune ca are o masca exact ca fata lu Justin cred ca e o facatura. Nu as crede asemenea prostii niciodata.winking Vocea lui nu se poate compara ca nici o alta voce

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti cei care spun ca J. B. exista sa-si bage capu'n veceu si sa guste ce-i acolo! Pai cum naiba sa spui ca el EXISTA daca la stiri a spus ca nu exista straight face Chiar atat de neghiobi si uitati-va la ambele imagini care le da si uitati-va ca e asemanator... si nu cred ca la 51 de ani ai mainile zbarcitewinking si vocea seamana cu a lu J. B. (ce tot vorbesc este a lu J. B). iar cu emblema de la post ce crezi? ca daca a fost pusa/schimbata emblema pe neasteptate ce ai zice? ai macar vreo dovada ca e fake sau ceva de genu? Du-te si impuscate!
Nu mai am nimic de comentat daca va da live inca un concert atunci voi crede, dar... NU EXISTA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Televiziunea TheOnion? haha.toti americanii stiu ca tot ce zic ei nu e adevarat. da oricum. e un fake.si in poza aia cu masca in concert. daca te uiti cat e de distorsionata.pff cat de rau a fost modificata in photoshoprolling on the floornu e NIMIC adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber exista stai linistit daniel!:d cine a zis ca nu exista e un mincinos care face glume de prost gust...ar trebui sa v aganditi de doua ori inante sa faceti o astfel de farsa! cauta pe internet si alaturate fanclubului meu pentru a putea fii tinut la curent cu tot ce e nou in lumea vedetelor si ce se mai intampla cu J. B., lady gaga, kesha si multi altii cum ar fi michal jackson care a murit. iti putem dezvalui multe secrete din viata artistului si avem si o doamna care vorvbeste cu spiritele...deci farsa cu J. B nu e reala!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine maey sa spunem ca exista. dar ce ziceti dar apare si politia care da interviu si doamna aia ...si mosu e chiar cat el de inalt.asa ca...eu cred ca nu existatonguetonguetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jastin exista l-am vazut prostule

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista justin biber e un batran de 51 ani si sia facut vocea pe calculator

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daniel Justin Bieber exista! sa nu crezi ce spun aia.sunt un mare fanlove struck emblema de la CNN e total diferita, iar daca te uiti mai atent la masca de pe manechin vei observa ca parul e inversrolling on the flooriar cand canta el e playback! deci Justin Bieber EXISTA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol nu exista jb mosu are vocea schimbata masca ff reala sa fim seriosi mergeti voi la un concert si la final tragetil de fata sa vedeti ca nu este real e un old phedolif laughing ce ***

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti zic eu ca nu treieste si nici na trait era un mos de 51 de ani si purta o masca ...scrie pe youtube justin nu exsista si o sa vezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah as fi foarte fericita daca ar fi adevarat...il urasc:d:d:d:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca e adevarat! cine ar fi asa prost sa nu kreada confused si nu pentru ca imi place dar uitate si tu la o poza cu el! e logik! thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gluma handicapata... oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este CNN este ONN adica Onion News Network si clipul este cat se poate de real

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca este adevarat, cred ca este un gluma de prost gust si unii oameni chiar nu au ce face decat sa barfeasca anumite lucruri care nu sunt deloc adevarate, sunt numai minciunibig grin. justin bieber exista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce tampenie! Logic ca exista adica Selena Gomez care este o fata super frumos nu cred ca ar sta cu Justin daca ar sti ca este un tampit de 51 de ani! DECI EXISTA!

| Blueberry145 a răspuns:

Deci JB exista nu fiti fraieri si ziceci ca nu exista ca mosu ala nu poate sa cante la fel de binee sau chestii si vrea sa se dea el mare si tare si in timp ce aia il anchetau pe mos, justin avea concert deci sa fim seriosi... si daca ar fi purat masca atunci nu si-ar fi fat lumea seama? cate concerte a avut:-)) nu fiti fraieri si credeti prostii! mosu ala e un prost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista e un mare pedofil e un batran de 51 de ani
ma raspunsule anonim a fost in puscarie si si-o facut operati estetice si so deghizat ca sa nul prinda politia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fraerilor justin exista sunteti doar niste prosti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista este un mos de 51 de ani e un pedofil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber exista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu krd adica nu stiu ar ar fi bine sa fie asa nul suport

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din fericire e adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca n`ar fi el.
N`as fi nici eulaughing
Asa prin telepatie.::X
As fi simtit ca`i ceva golsad
Ca doar ne iubim:*
Vesti bune:X Exista! Zvonuri:*
Cate`au fost si cate`or mai fi:X
Te iubesc JBlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daniel nu e adevarata aceasta veste, nu ai de ce sa-ti faci griji, totul a fost o fakatura pentru ca vroiau sa iasa in evidenta.nu are cum ca un mos de 51 de ani sa aiba o asemenea voce! sa fim seriosi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate e adevarat dar sa fim seriosi bunicul tau sau ricine cu are voce asa de draguta dar sper sa nu fie adevart daca nu am vb cu un bosorog cu masca asa de draguta frate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o tampenie cine ar crede asa ceva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin biber este un cur de vaca plin de rahat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii sigur ca filmu ala nu e adevarat laughinglaughinglaughing