Nu exista asa ceva impaca-te cu ideea. Daca vrei sa te amuzi putin totusi cauta asta pe google sa vezi ce isi bat aia joc de tine
Parola de la id nu se poate sparge
doar sa asculti ce zice unu si altu
is multe programe care iti fura parola si multe chestiii
http://pcnews.ro/2009/09/01/cum-sa-spargi-parola-de-yahoo-messenger/...sa furi parola poate poti dar sa spargi nu:)doar sa stii datele lui
Nu poti sa faci asa ceva@ nu exista asemenea programe pentru ca daca ar fi existat ar fi fost un haos cu yahoo. daca vrei neaparat sa afli o parola de yahoo iti sugerez sa instalezi in pc un keylogger (memoreaza tot ce scrii inclusiv parolele de yahoo) sa ti inviti niste copii pe care vrei sa i lasi fara cont si sa- i lasi sa se loghezi la tine in pc! dupa ce pleaca deschizi keyloggerul si vezi parolele si gata! dar altfel nu poti sa faci nimic
@andrei123: eu pot sa ma fresc chiar si de asta! Am adresa de mail alternativa pe care sunt instiintat daca cineva imi modifica parola. Din emailul pe care il primesc pot sa-i anulez modificarea pe care mi-a facut-o si apoi sa intru imediat si sa-mi pun alta parola. N-are cum sa-mi fure id-ul! : D : D
anonim_4396 întreabă:
Mindfulness întreabă: