| moftuliki a întrebat:

Ke programe stiti de spart parole yahoo? happy

9 răspunsuri:
| User a răspuns:

Ma, tu nu stii sa scrii si vrei sa spargi parole yahoo?raised eyebrows

| viatadecacatt a răspuns:

Nu exista asa ceva impaca-te cu ideea. Daca vrei sa te amuzi putin totusi cauta asta pe google sa vezi ce isi bat aia joc de tineoh go on

| M' a răspuns:

Parola de la id nu se poate sparge
doar sa asculti ce zice unu si altu
is multe programe care iti fura parola si multe chestiii
http://pcnews.ro/2009/09/01/cum-sa-spargi-parola-de-yahoo-messenger/...sa furi parola poate poti dar sa spargi nu:)doar sa stii datele lui

| andrei123 a răspuns:

Nu poti sa faci asa ceva@ nu exista asemenea programe pentru ca daca ar fi existat ar fi fost un haos cu yahoo. daca vrei neaparat sa afli o parola de yahoo iti sugerez sa instalezi in pc un keylogger (memoreaza tot ce scrii inclusiv parolele de yahoo) sa ti inviti niste copii pe care vrei sa i lasi fara cont si sa- i lasi sa se loghezi la tine in pc! dupa ce pleaca deschizi keyloggerul si vezi parolele si gata! dar altfel nu poti sa faci nimic

| qwerty a răspuns:

Nu exista.

| unu a răspuns:

@andrei123: eu pot sa ma fresc chiar si de asta! Am adresa de mail alternativa pe care sunt instiintat daca cineva imi modifica parola. Din emailul pe care il primesc pot sa-i anulez modificarea pe care mi-a facut-o si apoi sa intru imediat si sa-mi pun alta parola. laughing N-are cum sa-mi fure id-ul! : D : D

| lexony a răspuns:

NU exista asa ceva.big grin

| oky a răspuns:

Nu "se exista " asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe google si o sa afli cum se sparge o parola dupa ce o sa iei teapa cu niste programe si o sa te trezesti ca numai stii parola la id-ul tau.
BAFTA!

Întrebări similare