'' Ce bine iti sta in rochia asta'' Era vorba despre o ''prietena'' care isi cumparase o rochie oribila. Dar ca sa nu cuva sa se simta prost am sp si eu asa
In general sunt o persoana care iti spune verde in fata dar atunci am facut o exceptie
Am spus intr-o seara, la discoteca ca vara mea este de fapt si de drept prietena mea. Erau ca lipitorile barbatii, altfel nu aveam sanse sa scapam de ei
eram in tren, ma intorceam de la mare cu familia (aveam 4-5 ani, si ochii migdalati). am convins tot compartimentul ca stiu chineza. bine-nteles ca nimeni nu m-a putut contrazice
MINCIUNA! din pacate nu pot sa modific fontul, sa fie mai mare... e suficient?
Eu am mintit cand i-am spus mamei ca vor fi vreo 5 fete in parc dar de fapt ma intalneam doar cu o colega
Dar a mai fost una cand i-am spus unei prietene sa vina in parc la 4 si saraca si-a rugat mama mult si a lasat-o pe mine m-a lasat daca faceam 3 probleme la matematica dar...am facut doar una si cand fata a ajuns in parc cu mama ei pe jos.Eu am sunat-o ca nu m-ai vin si s-a intors dar nu ne-am suparat una pe cealalta
Crede-ma ca eu mint un pic mai des side aceea nu cred ca am una mai speciala....stiu ca nu e bine sa minti dar..nu ma pot abtine..eh.asta e.(oricum minciunile mele au mai mult aspectul unei glume)
Era o zi normala ...cu soare. a stai putin eu lucrez in carrefour asa deci, trebuia sa fiu la munk...
sefu: unde esti mah?
eu :unde sa fiu la munk... dc?
sefu:pai hai coboara pe raion k avem treaba
eu : gata sefu. in 10 min vin
sefu : bine te ast .sal
eu :sal
asa ...si toata treaba era k eu eram acasaa ma uitam la MTV ...adica sefu meu credea k sunt la munk
)
Cand eram mai mica, i-am spus mamei mele ca ma duc la bunici cu verisoara mea.pe cand noi 2 ne-am luat ea avand 18 ani si ne-am dus(de fapt m-a dus, dar nu am avut nimic de obiectat:p)in cluj cu masina la prietenul ei.
anonim_4396 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: