| SkumpikaTha012 a întrebat:

L-am intrebat pe crush-ul meu daca e ungur.El a zis ca jumatate.Eu sunt romanca dar mama mea are o mama nemtoaica.Deci sunt si eu putintel nemtoaica.Si ce sa ii spun la crush? Asta? Sau ce alte chestii sa ii mai spun ca sa avem o discutie frumoasa,ca vreau sa il atrag? Sa il intreb daca stie limba materna? Ca el romaneste vorbeste si sta in tara noasta.Dar are nume unguresc.Ce sa ii spun? Ce aprecieri sa ii dau? Atat va rog, doar sa imi spuneti ce sa ii scriu.Va dog fara bataie de joc sau raspunsuri rautacioase.

5 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Spune-i adevarul, incearca sa fii tu insuti.

| SkumpikaTha012 explică (pentru MihaiNicu23):

Adica tot? Sa ii spun tot despre mine?

| RainmakerX a răspuns:

Fii tu insati. Daca il placi atunci o sa observe si totul o sa decurga normal... Exista o metoda pentru a initia conversatii - numita FORD. Vine de la Familie, Ocupatie, Recreatie si Dorinte (Dreams). Ce presupune asta? Pentru a mentine cat mai mult o conversatie intrebi diverse lucruri pana cand gasesti chestii comune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu intra în chestii din astea cu etnia sau naționalitatea. Cel mai elegant e să le eviți.
Spune-i că vrei să te culci cu el și cu asta basta.
La orizontală, bărbații și femeile uită de naționalitate sau etnie.

| Emma30555 a răspuns:

Vorbește natural cu el la fel cum faci cu o buna prietena. Vorbește despre ce îți place ție nu neapărat ce ai vrea el sa audă ca nu și cum sa ghicești.