| Mindfulness a întrebat:

La aparate oare fetele alea din cazinou dau castigurile la cine vor ele? Când jucam la ele acum 2 luni vedeam că intră într-un birou și aveau acolo un PC sau ce era ăla și de vedea mai multe imagini cu aparatele din sala. Oare au un buton sau ceva sa de-a când vor ele septarii sau sa facă ca cineva sa piardă tot daca nu îl place?
Mi-a zis unul că cică ei dau la cine vor ei,adica la cei care se înțelegeau,aveau privilegii. E așa sau nu? Sau managerul da? Cineva da că toți sunt văzuți pe camere in timp ce joaca, la unul ii dădea din 10 in 10 secunde zarurile da Dice Roll! In viață mea nu am văzut așa ceva, se vedea că se știu cu angajații din cazinou.
Voi ce părere aveți?
Sau doar jackpot-urile le dau la cine vor ei?

Răspuns Câştigător
| MistarGoGu a răspuns:

1. Industria de jocuri TREBUIE sa stoarca banii din buzunarele dependentilor NU SA-I premieze!
2. De " ochii lumii " mai castiga cate unii ca alfel se descurajaza si pierd clientii!
3. Ala era sistemul de security CCTV pentru prinderea trisorilor eventual!

6 răspunsuri:
| ReddY25 a răspuns:

E posibil să ai dreptate

| Mindfulness explică (pentru ReddY25):

Ai fost vreodată la aparate? Nu ți sa părut că sunt manevre? Eu nu cred că tine de algoritm sunt controlate

suntserios
| suntserios a răspuns:

E foarte posibil sa fie masluite la ce industrie sunt pacanelele...

| Mindfulness explică (pentru suntserios):

Aia ziceam și eu, prea ii dădea la unu din 10 in 10 secunde zaruri, se vedea că se știe cu angajații, șeful de sală.

| Mindfulness explică (pentru MistarGoGu):

Și ăla îl dau la cine vor ei, mă refer la șeptari.

| ReddY25 a răspuns (pentru Mindfulness):

Nu,dar am văzut la alțiilaughing