| alina_7783 a întrebat:

La cati ani ati purtat pentru prima data sutien?laughingsi cum le-ati spus parintilor ca aveti nevoielaughingrolling on the flooreu am purtat prima data la 12-13 anibig grin

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

12 ani. Maica-mea a venit cu ideea; urma sa mergem la o nunta si se pare ca rochia mea necesita un sutien. Si ala a fost primul, cumparat de mama, cu un model babesc, dar foarte rezistent.

20 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Eu inca nu port, nu sunt de fel pudic.

| SweetCandy a răspuns:

Pe la 13 ani.tonguebig grin

auran
| auran a răspuns:

Cred ca tot 12-13 ani...nu le-am spus mi-a luat maica-mea unul... ce-mi amintesc si acum cu placere este atunci cand am implinit 14 ani, am primit de la taica-miu cadou un set (chiloti si sutien) din satin lila... oricum, preferam sa imi aleg singura lenjeria...

| Gabry a răspuns:

Eu vreau, dar mama spune ca nu am ce pune in elbig grin, folosesc doar la mare.
Am cateva bustiere.

| albastrel a răspuns:

Eu nu prea port nici acum la 19 ani big grin...printr-a 7 a cred ca mi-am luat primul sutien. m-am dus acasa cu el, l-am pus si gata! au vazut nu le-am spus big grin

| YepIsSuspended a răspuns:

Salut!

OMG! Pai eu am 10 ani...cand sa port, la 2 ani?laughing
App:ce conteaza? Si tu nu ai 12 ani acum?straight face

Paa!

| Guitarlove a răspuns:

La 13 ani straight face. Imi era bun la sport. laughing Si asa ca l`am mai purtat tongue

| alabala_4392 a răspuns:

laughing
Nu am spus nimic. Daca era nevoie era nevoi. Ce sa-i faci?

| alina_7783 explică:

@lollypop sunt mai multe persoane pe acelasi cont

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am purtat niciodata, baietii n-au nevoie rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Psiholoaga rezistent? Adica ce vrea sa insemne asta, ca unul obisnuit nu face fata? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 14 pentru ca nu am avut inainte nevoie de el si pur si simplu l-am cumparat cu mama

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primul sutien l-am purtat pe la 21 de ani. ceva oribil, acum am aceiasi parere, daca atunci puteam si fara, acum lucrurile s-au schimbat.mama niciodata nu mi-a recomandat sutienul, chiar imi spunea sa il folosesc cat de tarziu pot.eu nu am fete, dar daca as avea nu l-as recomanda nici in ruptul capului -prefer un maiou mulat si decoltat pe sub bluze decat un sutien care iti incorseteaza frumusete de sani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 11 anihappy am primit cadou unul laughing, si din moment ce l-am purtat o data nu m-am mai putut dezvatsa! happy.
e bine pentru fete sa poarte sutien. parerea mea este ca e jenant sa se vada sfarcul prin bluza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...am primit unul la 10 ani(acum am aroape 11) si de atunci il port sa nu mi se vada nimic.Mama l-a vazut cand l-am primit si tata la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 12 ani mama mi l-a luat

| mitzulik a răspuns:

Buna... Buna si intrebareabig grin sincer...nu-mi aduc aminte... dar cred ca prin clasa a 7-a...sutienu` ca sutienu`... dar ce greu m-am obisnuit cu bikinii big grin

| Amy_1906 a răspuns:

Urmeaza sa implinesc 12 ani si tati mi-a promis ca imi ia 3 sutiene.deci e prima data cand voi purta sutien

| Superstar112 a răspuns (pentru Amy_1906):

Esti mica pentru un sutien la 12 ani inteleg daca aveai sanii mari dar din cate vad in poza esti plata ai sanii cat 2 cirese deci cred ca nu ti-ar trebui

| deni_8843 a răspuns:

Daca port sutien o sa mai imi creasca sanii? am 14 ani si am cupa b