12 ani. Maica-mea a venit cu ideea; urma sa mergem la o nunta si se pare ca rochia mea necesita un sutien. Si ala a fost primul, cumparat de mama, cu un model babesc, dar foarte rezistent.
Cred ca tot 12-13 ani...nu le-am spus mi-a luat maica-mea unul... ce-mi amintesc si acum cu placere este atunci cand am implinit 14 ani, am primit de la taica-miu cadou un set (chiloti si sutien) din satin lila... oricum, preferam sa imi aleg singura lenjeria...
Eu vreau, dar mama spune ca nu am ce pune in el, folosesc doar la mare.
Am cateva bustiere.
Eu nu prea port nici acum la 19 ani ...printr-a 7 a cred ca mi-am luat primul sutien. m-am dus acasa cu el, l-am pus si gata! au vazut nu le-am spus
Salut!
OMG! Pai eu am 10 ani...cand sa port, la 2 ani?
App:ce conteaza? Si tu nu ai 12 ani acum?
Paa!
Primul sutien l-am purtat pe la 21 de ani. ceva oribil, acum am aceiasi parere, daca atunci puteam si fara, acum lucrurile s-au schimbat.mama niciodata nu mi-a recomandat sutienul, chiar imi spunea sa il folosesc cat de tarziu pot.eu nu am fete, dar daca as avea nu l-as recomanda nici in ruptul capului -prefer un maiou mulat si decoltat pe sub bluze decat un sutien care iti incorseteaza frumusete de sani!
Buna... Buna si intrebarea sincer...nu-mi aduc aminte... dar cred ca prin clasa a 7-a...sutienu` ca sutienu`... dar ce greu m-am obisnuit cu bikinii
Urmeaza sa implinesc 12 ani si tati mi-a promis ca imi ia 3 sutiene.deci e prima data cand voi purta sutien
Esti mica pentru un sutien la 12 ani inteleg daca aveai sanii mari dar din cate vad in poza esti plata ai sanii cat 2 cirese deci cred ca nu ti-ar trebui
Deiutsa569 întreabă: