12 ani. Maica-mea a venit cu ideea; urma sa mergem la o nunta si se pare ca rochia mea necesita un sutien. Si ala a fost primul, cumparat de mama, cu un model babesc, dar foarte rezistent.
Eu nu prea port nici acum la 19 ani ...printr-a 7 a cred ca mi-am luat primul sutien. m-am dus acasa cu el, l-am pus si gata! au vazut nu le-am spus
Salut!
OMG! Pai eu am 10 ani...cand sa port, la 2 ani?
App:ce conteaza? Si tu nu ai 12 ani acum?
Paa!
Cred ca tot 12-13 ani...nu le-am spus mi-a luat maica-mea unul... ce-mi amintesc si acum cu placere este atunci cand am implinit 14 ani, am primit de la taica-miu cadou un set (chiloti si sutien) din satin lila... oricum, preferam sa imi aleg singura lenjeria...
Buna... Buna si intrebarea sincer...nu-mi aduc aminte... dar cred ca prin clasa a 7-a...sutienu` ca sutienu`... dar ce greu m-am obisnuit cu bikinii
Eu vreau, dar mama spune ca nu am ce pune in el, folosesc doar la mare.
Am cateva bustiere.
Primul sutien l-am purtat pe la 21 de ani. ceva oribil, acum am aceiasi parere, daca atunci puteam si fara, acum lucrurile s-au schimbat.mama niciodata nu mi-a recomandat sutienul, chiar imi spunea sa il folosesc cat de tarziu pot.eu nu am fete, dar daca as avea nu l-as recomanda nici in ruptul capului -prefer un maiou mulat si decoltat pe sub bluze decat un sutien care iti incorseteaza frumusete de sani!
Urmeaza sa implinesc 12 ani si tati mi-a promis ca imi ia 3 sutiene.deci e prima data cand voi purta sutien
Esti mica pentru un sutien la 12 ani inteleg daca aveai sanii mari dar din cate vad in poza esti plata ai sanii cat 2 cirese deci cred ca nu ti-ar trebui
Deiutsa569 întreabă: