| geoconda a întrebat:

La ce se referă legalizarea ierbii?

13 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Adică să poți călca pe ea prin parc, fără amendă.

... sper că te-am ajutat

| Mosotti a răspuns:

Cum adica la ce se refera? Adica sa se gaseasca si sa se vanda iarba (marihuana ca drog) legal, sa nu mai fie interzis.

| geoconda explică (pentru Mosotti):

Uite ce zice sierra1

| geoconda explică:

Hai să nu jignim. Dacă îți cunoști eul autentic, vei stii cum să îți calmezi eul negativ si ego ul. Iti recomand o carte psihologică. Si eu folosesc si chiar merge. Succes!

| mastadont a răspuns:

Se referă la legalizarea în scop recreațional a marijuanei. Marijuana mai e cunoscută și ca iarbă. Chiar există o asemenea inițiativă la noi, să sperăm că va avea succes. www.legalizam.ro

| Mosotti a răspuns (pentru geoconda):

Nu, e vb de drogul marihuana, sierra glumeste, a facut putin misto.

Da si tu pe google "legalizare iarba Romania", si sa vezi ca te duce la marijuana.

| Mosotti a răspuns:

Sierra a glumit doar, nu v-ati prins?

| sierra1 a răspuns (pentru Mosotti):

Cum dreak s-ar putea "prinde" unii inutili, neamuzanti, expirati, ratati?

...nu s-ar putea

| Mosotti a răspuns (pentru sierra1):

Pai eu m-am prins din prima ca ai glumit, era f clar.

| Mosotti a răspuns:

Glume mai facem toti uneori, nu e problema, dar era clar ca glumise. Am facut si eu asa la unele topicuri dar mai rar, dar mizand ca se prinde de vrajeala aia, ca un om mai asa se amuza, nu se supara.

| Mosotti a răspuns:

O fi, nu stiu, eu a zis ce a zis aici doar, ca daca faci asa odata de doua ori nu e problema, dar nu sa fie o regula.

| geoconda explică (pentru Mosotti):

Mda. Mă așteptam să primesc răspunsuri la fel de serioase precum întrebarea. Dacă tot a dorit să facă gluma, putea să o facă, dar după să spună si raspunsul în sine. În fine, si eu m-am gândit la ce a spus ea. Chiar am luat-o in serios.

| Mosotti a răspuns (pentru geoconda):

Aia e, se mai intampla si glume, oricum nu aveai cum sa iei in calcul raspunsul ala, ca nu avea absolut nici o legatura, ca nu era "legalizarea mersului pe iarba", era legalizarea ierbii.

O gluma mai capcana care putea fi luata de buna era:
"Adica devine legal sa iei iarba din parc fara sa iei amenda", era o gluma mai derutanta putin.

Întrebări similare