Sunteti aiuriti rau ) SE POATE!
iti voi dau un mic tuorial
1. logheazate pe contul tau cp
2. sa nu alegi nici un server
3. dai click pe moneda din coltul dreapta sus
4. click pe i have a code
5. scrii codul (freehood)
6. si gata
Si mai unu D23EXP11 care iti da tot o jacketa doar ca pe verde daca mai gasesc va anunt.
Da. baga FreeHood si o sa iti dea un plover albastru. intra pe www.clubpenguinechats.ro si inscriete ca sa vezi ce coduri mai apar.
Buna da exista coduri daca vrei iti dau 2 coduri pentru jackete.1 D23EXP11 si freehood funda? te rog frumos la mine au mers codurile
Coduri clubpenguin 2012 sunt: pumkin1; d23exp11 si freehood
Nu stiu asta caut si eu contancteazama daca afli si o s te invat si eu adresa mea este geana_mihai06 conteacteazama
Exizta coduri si eu am o gramada de lucruri deblocate cu coduri! intra pe Club Penguin codes si cauta la comentarii sau langa pozele postate ca poate gasesti!
Sa stiti ca exista cateva coduri doar ca mi-am reformata calculatorul si mi s-a sters site-ul
Desigur ca exista uite ati dau eu cateva. FreeHood, Together, si daca vrei bani, mmcode11 ati da 200 coins mmcode12 ati da 500 coins mmcode13 atti da 2500 coins!
Da FreeHood, si pentru bani mmcode11 mmcode12 mmcode13. Ziceti la copil ma daca intreaba oi mereu scrieti egzista doar nu sti tu aia sunt raieri anyka.
Merge cand trebuie sa alegi pe ce harta sa te duci sus in drea pta apesi pe UNLOCK... ONLINE! Acolo iti apareI've a got code! Si scrii un cod dn: PUMPKIN1; HPHONES1 (PENTRU ANIMALE CASTI GRATIS); FREEHOOD; MMCOE11; MMCODE12; MMCODE13. Sunt printre aceste coduri si doua prin care primesti 500 si 2500 de coins.
Vreau un cont de member eu te rog la adresa bogdy_nicusor@yahoo.com
Anonim
ai conturi cu membership?
daca ai imi dai un cont te rog din tot sufletul
trimite-mi contul pe adresa teodora.maier_sm@yahoo.com
Ba se poate am eu doua hanorace unu verde si unu albastru si nu sunt membru da am uitat codurile.
Hei...Poti avea asa ceva folosind coduri club penguin
Scrii pe google:club penguin codes
TheBestForYou întreabă: