Te duci in magazin si la comarea aia scrie sus doua patratele si alegi a doua si du-te pe un sait si scie club penguin codes si acolo sun codurile si le scrii
Exista...Daca ai puffy poti folosi codul HPHONES1, sau daca nu poti folosi codurile23EXP11,FREEHOOD,MMCODE12,UFOMASKE,UFOANZUG,EPFAGENT,DJUBILEE......Plzz funda
Uite cateva din codurile club penguin : MMCODE11 = tricou cu chitara; EPFAGENT = casca de agent; D23EXP11 = jacheta mov; FREEHOOD = jacheta galbena; PUMPKIN1 = cap de dovleac. Ca sa poti scrie codurile astea iti scrii parola si contul club penguin si dupa ce s-a incarcat si ti-a aratat toate lumile in care poti intra dai click pe coltul din dreapta sus pe unlock items online dupa aceia dai click pe casuta din dreapta si scrii codurile pe rand.
Sa stii ca exista coduri pentru haine si fara sa fii membru.iti dau eu cateva daca doresti23EXP11 - Jacheta verde, FREEHOOD - Jacheta mov, PUMPKIN1 - Cap de dovleac, MMCODE12 - Tricou cu chitara, HPHONES1 - Casti pentru puffi, UFOMASKE - Masca extraterestru, UFOANZUG - Costum extraterestru, EPFAGENT - Casca Agent si DJUBILEE - Coroana.mai am si cateva coduri unice.eu ti le pot da, dar eu le-am cumparat pe bani.it spun cateva pentru haine de member(daca vei fii primul care le foloseste vei putea avea haine de member):BMDWWPD7N,BMDWXK5CT,LPDG582BBYYVDW,LPDG5YVFNZP5ML.sunt unice!
Taceti cu totii ca exista! nu am rabdare sa le spun dar cauta ECHIPA CLUB PENGUIN INSINDERS si ei te pot ajuta
Imi dai si mie unul plizzz da-mi la imeilul asta! stefan.radu26@yahoo.com unul sa fie membru nu expirat plizzz
Se poate! Exista niste coduri pe care le gasesti pe net. Scri coduri club penguin. Cand te loghezi trebuie sa alegi un loc, dar inainte sa apesi, in dreapta in colt este un cufar. Dai pe el si bagi codurile. Asa am facut si eu.
Simplu! cred ca sti unde bagi codurile, nu? sunt codurile :d23exp11, freehood, [elpirata, unpirata, sombrero}costum fantasma -costum fantoma hphones -casti pentru puffle... cauta la google : club penguin codes pentru mai multe coduri (si de bani...) bafta .
Exista si
dar imi dai funda! intra pe ultimatepenguinv4.me/? pg=play iti creezi cont ca la club penguin si gata esti membru gratis
Uite cum ia codurile astia
freehood, d23exp11, pumpkin1,
happycny, ufoanzug, ufomaske, mmcode12, unpirata, elpirata
HPHONES1
Puffle Headphones
April 2012
UFOMASKE
Celadon Alien Mask
April 2012
UFOANZUG
Celadon Alien Costume
April 2012