In primul rand nu te descuraja. Orice se intampla cu un motiv. Pentru ca colegii tai nu te sustin sau nu te ineleg inseamna ca nu iti sunt prieteni. Incearca sa iti tii alaturi oamenii care te inteleg.
Preocupa-te de viata ta, te studiu si de a-ti gasi o iubita care sa te inteleaga si sa fie langa tine.
Pentru ca parintii tai au divortat nu e vina ta. Asa se intampla cand nu mai sunt intelegeri, asta e se intampla si lucruri rele.
Dumnezeu o sa iti dea si tie, ai incredere in tine si nu da vina pe el ca esti trist acum.
Bafta la restante si in viata!
Din ce am citit un pic din intrebarile tale vechi am inteles ca ai si un defect de la nastere la buze.
Esti intr-o anumita masura un caz clasic de bullying. Doar prostii isi permit sa batjocoreasca pe cineva ca tine.
Daca ti-ar merge tie bine si lor rau fii sigur ca situatia era mai urata.
Tine capul sus, nu te lasa demoralizat de cele cate persoane rele din jurul tau.
Daca Dumnezeu exista cu siguranta nu erai tu bataie de joc si nesimtitii s-o duca mai bine ca tine, insa viata asta e o jungla, neurmarita de nimeni.
Tu fa ce stii ca e bine pentru tine, nu-ti mai pasa sa fii ca altii, crezand ca reprezinta modele mai bune. Caci daca ar fi nu te-ar mai lua pe tine in ras.
Invata, ia-ti examenele, gandeste-te la viitorul tau. Tu stii ce e mai bine. Nu altii. La varsta ta e destul timp, o sa gasesti tu si fete/prietene.
O sa "vina si vremea ta". Nu pune la suflet. Nu conteaza ce ai, in chestie de lucruri materiale, bine ca esti sanatos, o sa le rezolvi pe toate incetul cu incetul. Poate ei au bani de examene, poate ei au invatat mai mult, poate...cine stie. Nu conteaza ce spun ei, incearca sa ignori vorbele rele
Buna, de ce iti mai petreci timpul cu ei?! Nu te mai compara cu nimeni, asta este cel mai tampit lucru pe care il poti face! TU esti singura persoana care isi poate creiona viata! Suntem diferiti din atat de multe puncte de vedere. TU nu esti nevoit sa demonstrezi nimanui nimic. TU iti esti dator TIE! sa reusesti! sa inveti si sa iti iei restantele acele! Si nu iti mai pierde timpul cu toti ratatii! Crezi ca Dumnezu tine scoru? Pune mana, invata si munceste ca dracu' si dupa ai sa vezi ca Dumnezeu tine si cu tine.
Prietena am de 3 luni dar a plecat luna trecuta in Anglia, dar nu ne.am despartit, ca deocamdata nu avem motiv sa ne despartim. Si la intrebare ma refer ca ma oftic ca tot lor le merge bine.
Acuma eu nu o sa intru in licenta din cauza restantelor (((((((sunt in depresie si m-am demoralizat, pe când colegii care radeau de mine au intrat in licenta! Pai normal nu era ca Dumnezeu sa-i pedepseasca pe cei ce-s rai si mie sa-mi ofere lucruri bune?! Vad ca mi se intampla pe invers ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((!
AndrewTate7789 întreabă: