Atunci sa nu va duceti la vot ca sa nu se sa faca aia 6 milioane ce trebuie sa fie prezenti pentru a se valida votul.
Da,ca asta este grija noastra numarul 1.Cine cu cine se casatoreste.
In loc sa vedem cat de prost ne merge cu bani, sanatatea cu etc noi ne uitam cu cine se insoara Gigel, de parca sta la noi in casa.
Pai am necaz dupa necaz...Ba cu chiria ca a vandut proprietarul si era sa ramana prietenul meu in drum si sa o luam de la capat cu stransul de bani sa luam altceva,ba problemele lui de sanatate si nu a mai putut munci,ba ai mei ce nu sunt de acord cu relatia mea,ba durerile mele de stomac in urma carora am ajuns la urgente unde am facut atac de panica, acum m-am lovit la un picior sau nu stiu am facut o intindere ceva la genunchi si ma doare iar medicul de la privat la care mergeam e in concediu, asigurata nu sunt, altul la privat nu am gasit, la ortopedia spitalului nu ma ia decat prin urgente unde sigur imi pune ghips (ca aici la mine iti pune din orce ghips iar recuperarea e de cateva luni iti dai seama ca e la genunchi) plus ca te privesc cu superficialitate si nu te iau in seama si cum sufar de atacuri de panica nu stiu daca e ok sa merg iar acolo.
Sunt multe ce ma streseaza si ma pun la pamant, in nici o luna am slabit 7 sau 10 kg de cad de pe picioare si acum ma mai si racesc.
Mama a zis ca sa nu il mai prinda pe baiatul asta cu care is pe la mine si sa merg eu unde stiu si asa schioapa am mers cu autobuzul pana in centru unde sta el si inapoi cu taxiul ca sa aiba cine sa ma ajute sa fac o baie cum trebuie si etc.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RADUCU12369 întreabă: