Ba,Dumnezeu,dupa potop, le-a lasat oamenilor liberul arbitru.Ei au puterea de a alege dintre bine si rau fara ca Domnul sa intervina.Lumea/Omenirea/Societatea a ales sa mearga pe calea gresita.Nu fi deznadajduit pentru ca nu primesti ceea ce meriti.Aceasta este lumea. Numai mafiotii traiesc bine, pana la judecata de apoi.
Ai pus un nu gresit, printre altele.
eu zic ca nu te poti plange ca ai mai putin decat meriti, trebuie sa muncesti pentru orice in viata asta.ca altii au mai mult noroc e partea a 2 a. atata timp cat ai trecut prin scoala si nu ai ramas traumatizat din lipsa de mancare sau altele puterea sta in mainile tale sa iti construiesti un drum. respectul se castiga, daca tu nu ai respect pentru persoanele alea care isi bat joc, ce iti pasa daca ei te respecta?
Hey! ツ Am vazut si eu asta...
★Cei din generatiile de azi nu mai dau 2 bani pe politete si inteligenta insa hai sa nu generalizam atat de dur. Exista o multime de exceptii, mereu au existat insa acesti adolescenti de cele mai multe ori nu se fac afimati. De ce?
★Pai ce naiba sa faci 1 vs 10?
Sunt foarte multi adolescenti vai de ei, care nu stiu alte cuvinte decat "sex" si "droguri" insa asta este doar ceea ce vedem noi.De ce vedem asta? Pai ei ies in evidenta. Adevarul este ca inca exista o multime de copii/adolesenti buni care inca mai gandesc insa acestia de cele mai multe ori prefera sa duca o viata linistita si sa nu se faca remarcati.
★De aceea apare aceasta generalizare nedreapta. Nu toti sunt rai insa cei care sunt "bat la ochi", ies foarte mult in evidenta si de aceea ajungem sa ne facem impresii gresite despre intreaga generatie.
★Eu ii inteleg cat de cat. Sunt frustrati, ei se gandesc numai la prezent, ei consdiera ca isi traiesc viata la maxim si ca tu iti pierzi tineretea invatand/muncind pentru a-ti indeplini visele.
★Ei nu se gandesc la viitor asa ca tine, pentru ei doar prezentul conteaza, de aceea nu o sa fie in stare niciodata sa te inteleaga 100%.
★Pentru ei felul tau de a fi este un mister de nedescifrat, nu isi pot da seama de cat de important este viitorul si de aceea prefera sa-si bata joc de tine intrucat esti diferit, intrucat vezi aceasta lume intr-un mod diferit fata de ei.
★Isi bat joc de tine intrucat sunt prosti si frustrati. Traiesc in prezent, au bani, fite, fete dar nu se gandesc ca o sa vina ziua in care "mami si tati" nu o sa mai fie, o sa vina ziua in care si ei o sa fie mami/tati pentru un copil si atunci ce?
★Si atunci o sa se dea cu capul de pereti caci au fost prosti, ca au stat sa faca prostii in loc sa invete ca la randul lor sa fie capabili sa indeplineasca toate dorintele copiilor lor.
★Sunt egoisti.
★Nu ii baga in seama. O sa vezi ca o sa vina ziua in care o sa culegi roadele muncii tale iar ei nu o sa aiba ce sa culeaga intrucat au pierdut timpul in loc sa faca ceva concret...
"Cine seamana vant culege furtuna."
Principiul acestui proverb se aplica in cazul de fata...
★O sa vina ziua in care o sa-ti dai seama ca tu ai avut dreptate. Ai rabdare si continua sa fii asa.
Bafta! ✌
Nu-i lumea din ziua de azi,e lumea cand o aparut specia noastra,masculi isi alegeau cea mai tanara,frumoasa fata din trib adica masculul alfa isi alegea el detine putere exact ca in iua de azi, tuturor ne place cei frumos,suntem atrasi de aspectul fizic,un mascul alfa nu e timid, pampalau, fricos e curajos si popular, depinde in ce grup esti si ce valori sunt acolo, dar adevarul e cei frumos tuturor ne place