Gandeste-te la motivul pentru care ar face asa ceva.
Ce ti-a spus la telefon. A vrut sa isi bata joc de tine sau sa doreasca sa va impacati? Incearca sa uiti de episodul acesta, asculta muzica vesela, iesi afara.
Sincer, şi eu aş plânge dacă mi-ar da cineva să ascult o manea, indiferent dacă e sau nu de jale. Mi-ar fi milă de urechile mele. Ce să faci? Regrupează-te şi răzbună-te. Sună-l pe cocalar şi dă-i să ascumte Cannibal Corpse - Hammer smashed face, Kataklysm - Face the face of war, W. A. Mozart - Marşul turc, Amon Amarth - Guardians of Asgard sau orice ar extermina un manelist. Dacă vrei, îţi trimit eu muzica respectivă, dar să scrii pe crucea lui că şi eu am ajutat la nimicirea creaturii
A zis ca ii e dor de mine si ca vrea sa ma vada, iar eu i-am repetat de 1000000 ori ca am prieten da nu pricepe
@alecor melodia era a denisei - in lume as pleca
Putem sa stim ce manea iti pune? Vrem si noi sa plangem! macar interpretul, te rugam!
E doar o melodie. din moment ce este fostul prieten nu vad ce rost are sa te mai gandesti la el. si daca te lasi dusa de nas de o melodie de jale inseamna ca ai probleme MARI
Daca nu-l mai iubesti atunci lasa-l in pace! Nu trebuie sa te fortezi sa placi pe cineva...si melodia nu conteaza! poate vroia sa faca misto de tine.majoritatea baietilor asa sunt!